Työtön laiskimus

IMG_1030.JPG

Työnhaku. Onko mitään pahempaan ja hermoja raastavampaa. Olen saanut ihan hyvin työhaastatteluja, mutta muutamasta paikasta olen jo saanut vastaukseksi tutun lauseen ”Valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun”. Vastavalmistuneena aina löytyy joku toinen, jolla on enemmän työkokemusta tai muuten vaan on osannut haastattelussa sanoa ne oikeat sanat. Olen ollut työttömänä jo jonkin aikaa ja alkaa pikkuhiljaa riittämään tämä peukoloitten pyörittely. Kaikki ketkä ovat jossain vaiheessa olleet työttömänä tietää tunteen. Vapaa ajasta ei voi samalla lailla nauttia, kun joutuu stressaamaan mistä saa töitä ja milloin. Puhumattakaan rahatilanteesta. Ei ole mahdollista ottaa äkkilähtöä etelään, nyt kun kerran on aikaa.

Tällä hetkellä etsin uutta asuntoa, mitä hiukan hankaloittaa se, että olen työtön. Luulisi ettei vuokranantajaa kiinnosta, mistä se vuokraraha tulee, mutta kummasti sitä joutuu aina jonon hännille. Asuntonäytöissä käynti tuntuu ajan haaskaukselta, kun pieneen yksiköön sulloutuu 20 muuta katsojaa.

Hyviä puolia työttömyydessäkin löytyy. Aina on aikaa nähdä kavereita ja viettää aikaa perheen kanssa, ei tarvitse saada aikatauluja sopimaan yhteen. On aikaa harrastaa ja käydä liikkumassa. Kokkailla ja kokeilla uusia reseptejä, kuten vegaanisia mokkapaloja, joita tein viikon sisällä kahdesti. Aloittaa Blogin kirjoittaminen. Kommentoikaa, miten te olette saaneet ajan kulumaan työttömänä tai vinkkejä minulle mitä voisin tehdä päivisin. Hyvää syksyä kaikille!

 

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *