Ensimmäinen viikko Sevillassa

Hola!

Päätin perustaa blogin seuraavaa viittä kuukautta varten, jotka vietän Sevillassa, Espanjassa. Tämä on varmasti helpoin tapa päivittää kuvia ja tekstiä isommalle joukolle, jotka ovat aiheesta kiinnostuneita. En viitsi laittaa kaikkia tunnelmia ja päivityksiä esim. Facebookiin. 🙂

Mutta asiaan:

Tulin Sevillaan 2.9. sunnuntaina kuuden aikaan illalla. Lensin Suomesta lauantaina Malagaan, jossa olin yhden yön. Kun pääsin perille Sevillaan, täällä oli +43 astetta lämmintä. Tänä kesänä elohopea on noussut liki viiteenkymmeneen, joten täällä on oikeasti todella kuuma. Viime viikko oli kuitenkin jo selvästi tuota päivää viileämpi, kun oli ”vaan” 33astetta keskimäärin.

Asuntoasiat hoidin eukäteeten Suomesta, vaikka olin ajatellut, että etsin asunnon täältä. Kaikki meni kuitenkin mutkitta tämän kanssa, vuokranantaja oli superkiva ja asunto kohtalainen. Huoneessani ei kuitenkaan ole ikkunaa ulos, vaan ikkuna vie pesuhuoneeseen josta vasta ulos, joten täällä on välillä hyvin kuuma. Maksan huoneesta 275e kuussa. Koko asunto on 90neliötä ja jaan sen tällä hetkellä korealaisen tytön kanssa. Tänne muuttaa jossain vaiheessa kolmas likka, mutta en tiedä milloin ja kuka.

Viime viikko meni lähinnä hengaillessa ja tutustuessa paikkoihin ja ihmisiin. Onneksi olin varannut tätä hengailuaikaa reilusti, sillä erityisen huono suuntavaistoni sen todella tarvitsi. Rehellisesti sanoen vain kävelin kortteleita ympäri, jotta muistan missä asun. Nyt kaupunki on pääosin tuttu, mutta silti voin halutessasi eksyä tänne koska vaan. Sevillassa asuu liki 1.5miljoonaa ihmistä ja välillä tuntuu, että jokainen kortteli on samanlainen.

Kävin viime viikolla useampaan otteeseen erilaisissa Erasmus-tapahtumissa: beerbong-illassa, flipcup-illassa, kävelykierroksilla, rannalla ja piknikillä. Sain niistä kavereita ja tuttuja, ja kävimme useampana iltana erilaisella kokoonpanolla tapaksilla. Täällä tutustuu mielestäni kohtuu helposti ihmisiin, mutta toki en tiedä vielä, keiden kanssa tulee lopulta hengattua tämä puolivuotinen. 

Nyt kun viime viikko eli ”lomani” on ohi, on aika alkaa saada luotua arkea tänne. Liityin viime viikolla lähellä olevaan kuntosaliin jäseneksi ja olen käynyt siellä jo useanpana kertana. Tänään oli orientaatiota yliopistolla ja huomenna alkaa 4päivää kestävä kielikurssi. Yritän keksiä kaikkia perusjuttuja, mitä tekisin Suomessakin, jotta elämä lähtee täällä rullaamaan. 🙂

IMG_20180906_181425_790.jpg

IMG_20180904_163043_311.jpg

IMG_20180904_163043_313.jpg

IMG_20180903_173459.jpg

IMG_20180903_142554.jpg

IMG_20180903_120456.jpg

Tässä tämä tältä erää, laittakaa kysymyksiä ja kommentteja, niin osaan kirjoittaa teille <3 

 

Besos,

Matilda

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *