Vieraita ja kuulumisia

Heii <3

Alkuviikosta mulla oli kaksi koetta, jotka menivät varmaan ihan ok. Toinen oli vaan lyhyt testi, joka tehtiin pareittain ja sain käyttää muistiinpanoja, mutta toinen oli kurssin välikoe. Siitä ja toisesta välikokeesta pitää päästä läpi, jotta ei tarvitse tehdä lopputenttiä. Pakko siis päästä, sillä muuten pitää säätää tentti niin, että saisin tehdä sen Suomessa.. Tiistaina menin kokeen jälkeen kahden kaverini kanssa aamupalalle ulos ja vitsi miten lämmintä oli! Täällä oli koko viikko jonkinlainen takakesä ja päivisin varmaan liki 23 astetta. Muuten tein alkuviikon Suomen kurssien tehtäviä, kävin salilla ja näin muita tuttuja.

Keskiviikkona sain tänne vieraita taas, kun poikaystäväni ja hänen kolme vaihtarikaveriaan tuli Itävallasta Sevillaan. Oltiin kolme yötä Airbnbssä ja tuntui taas, että olisin ihan turisti täällä 😀 Äkkiä saa vaihdettua perspektiiviä kaupunkia kohtaan, kun majailee vähän eri kulmilla muutaman päivän. Suosittelen kaikille kotikaupunkimatkailua! Me käytiin perus nähtävyydet (katedraali, Alcazar, Las Setas, Plaza de España, El archivo de Indias) parin päivän aikana, syötiin espanjalaista ruokaa, istuskeltiin terdeillä, Eero kävi testaan Sevillan parturin, nähtiin paria mun kaveria ja naatittiin tuosta takakesästä. <3 Onneksi oli hyvät kelit, sillä nyt taas ensi viikoksi on luvattu pelkkää vesisadetta.

Ihan hullua, että mulla on enää kuukausi jäljellä täällä. Juuri kirjoitin teille postauksen siitä, mitä tulen tekemään seitsemän seuraavan viikon aikana ja ihan juuri kaikki ne on ohi. Lähden seuraavana perjantaina näillä näkymin viimeiselle reissulleni Madridiin, jonne tulee kaksi kaveriani Suomesta. Sitten onkin jo pian joulukuu (!!!) ja alkaa lähtö läheneen. Onneksi kuitenkin on vielä aikaa tehdä kaikkea kivaa ja yritän miettiä lähtöä niin vähän kuin voin. 

En oikein osaa ajatella, että lähden täältä oikeasti joskus pois. Tuntuu, että tämä kulttuuri on imaissut aika hyvin mukaansa vain 2,5kk aikana ja Suomi tuntuu tietyllä tapaa vähän kaukaiselta ajatukselta. Ehkä tähän vaikuttaa tosiaan paljonkin se, että olen ainoa Suomesta ja puhun aika paljon espanjaa, joka auttaa pääsemään entistä paremmin mukaan tähän kulttuuriin. Kuitenkin olen samaan aikaan niin helpottunut, että viikot vähenevät koulun kanssa, sillä rehellisesti sanoen, en tykkää siitä yhtään. Odotin monta viikkoa, että alkaisin pitämään siitä ja että se muuttuisi parempaan suuntaan, mutta päin vastoin. Ristiriitaista kun lasken päiviä, että koulu on ohi, mutta samalla yritän unohtaa ajan kulumisen :D.

Multa on pyydetty kysymys-vastaus-tyyppistä kirjoitusta. Pyydän siis, että laitatte mulle ihan mitä tahansa kysymyksiä tuleen täällä kommenttiboksissa, Facebookissa, Instagramissa, Whatsapissa, Snapchatissa tai missä vaan! Kysymykset voivat liittyä tähän vaihtoon, Espanjaan, Sevillaan, ulkomailla asumiseen, yliopistoon tai aivan mihin tahansa maan ja taivaan välillä 🙂 Kokoan kysymykset ja vastaukseni yhteen ja julkaisen postauksen torstaina 29.11. , joten siihen asti on aikaa laitella kysymyksiä <3 besos y adios!

IMG-20181117-WA0015.jpg

IMG-20181118-WA0004.jpg

IMG-20181118-WA0005.jpg

IMG-20181118-WA0006.jpg

IMG-20181118-WA0008.jpg

IMG-20181118-WA0009.jpg

IMG_20181113_112844.jpg

IMG_20181113_112825.jpg

Snapchat-1125171232.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *