Good hair day

Kerrankin, siis kerrankin onnistuin passikuvissa 😀  Voi toki johtua kuvausta edeltävästä kampaajakäynnistä…?

Häämöttävää töihinpaluuta –ja okei, ehkä vähän paljon ympäristöä– ajatellen kävin päivittämässä kesän yli palvelleen kuontaloni taas omannäköisekseni. Juurikasvun määrä loksautti luottokampaajani suun auki, ei ole kuulemma koskaan nähnyt mulla sellaista. Oli ehkä aikakin vierailla siinä salongissa?

Kesän olen elellyt ”pese ja pidä” -meiningillä hiusten suhteen — pitkälti siksi, että pahoinvoinnin seurauksena a) hiusten kuivattaminen oli liian raskasta puuhaa  b) hiukset olivat pitkään pienin ongelma ulkonäössä, joka muistutti lähinnä kalpeaa haamua ja c) ööö… oisko tähän joku adekvaatti syy (muu kuin laiskuus)?

On se vaan kumma, miten paljon hiukset tekevät ulkonäölle. Värjäyksen ja siistimisleikkauksen jälkeen tuntuu kuin silmäpussit olisivat pienentyneet puoleen ja tummat silmänaluset haalentuneet siedettäviksi. Tykkään!! Näytän taas itseltäni!

Yritin muuten oikeesti ottaa kuvia tästä päivitetystä päästä, mutta noi selfiet tuntuu vielä vaativan vähän reeniä. Jostain syystä nimittäin yhdestäkään kuvasta ei juurikaan näkynyt sitä pääasiaa: hiuksia. No, harjotellaan 🙂

Sen sijaan otin tänään kuvia keittiön kasaamisen vaiheesta. Jospa huomenna voisin postata valmiista keittiöstä? 🙂

 

 

kauneus hiukset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *