Lovessa-blogin paluu!

Hupsista! Edellisestä postauksesta on vierähtänyt lähes tasan kaksi vuotta. Kovasti on blogi ollut mielessä ja aiheitakin on tullut listattua puhelimen muistioon. Aika ja energia ei vain ole riittänyt itse kirjoittamiseen. Tänään tuli kuitenkin tunne, että ei hitsi vie kaipaan blogia ja kirjoittamista, joten enköhän aktivoi Lovessa-blogia uudestaan!

Paljon on tämän kahden vuoden aikana ehtinyt tapahtumaan; meille syntyi maailman rakkain ja ihanin tytär Paloma ja koko perhe muutettiin omaan, uuteen kotiin.  Haluankin kirjoittaa perhe-elämästä, paluusta vanhempainvapaan jälkeen luovaan työhön, ja monesta muusta aiheesta. Ennen kaikkea haluan antaa vertaistukea blogillani. Olisikin mahtava kuulla aihe-ehdotuksia, mikäli sellaisia tulee mieleen, otan niitä ilolla vastaan.

Ps. Kannattaa ottaa kuuntelun mun, Merin ja Jennin huikea podcast Afterwork. Kyseessä on kolmen ystävyksen ”terapiatuokio”, joka käsittelee aiheita maan ja taivaan väliltä. Kuunneltavaa riittää, sillä kahden vuoden ikään päässyt podimme saavuttaa ihan pian 100:nen jaksonsa! Podcastin löydät helpoiten täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *