Cloud Nine Touch

Joulupukki kävi eilen esivierailulla.

img_20151030_160208_0.jpg

Oon tapellut ihanan luonnonkiharan majavanraatoni, jota myös kuontaloksi kutsutaan, kanssa koko nuoruus- ja aikuisikäni. Se on todellakin kihara, ei suinkaan mikään kivasti lainehtiva tapaus. Tämän lisäksi se on hyvin karhea ja menee sotkuun pienessäkin kosteudessa. Muistankin kolmannet treffit poikaystävän kanssa viime vuonna, tukka meni niin järkyttävän näköiseksi siellä kauniissa Englannin säässä, että ei ollut itku kaukana. 😀 No ei kai sentään. Mutta kauhea se oli.

Tämän takia siis oon käyttänyt suoristusrautoja sen 12 vuotta ja yritän aina löytää hyviä tököttejä, millä sen saisi pysymään kuosissa. Koska meikäläinen on melko pihi, en ole koskaan suuremmin panostanut rautojen laatuun. Muutama vuosi sitten yritin nakittaa iskän ostamaan joululahjaksi GHD:n, mutta pihyys ilmeisesti kulkee suvussa ja yritys epäonnistui täysin. 😀

Nyt sitten ajattelen, että perhana pakko se on. Tein pari päivää tutkimusta ja törmäsin useaan kirjoitukseen, jossa todettiin, että GHD:t ei välttämättä olekaan enää niin hyviä ja niiden tilalle suositeltiin Cloud Ninea. Beauty Baysta löysin sitten tämän Touch-version, joka ei ole yhtä tyyris kuin alkuperäinen ja Beauty Baysta sen sai muutenkin halvemmalla. Tässä ei nääs ole mitään nippeleitä ja nappuloita, vaan tämä kaveri tökätään vaan seinään ja napautetaan levyjä kerran yhteen, jolloin se lämpenee automaattisesti 195 asteeseen. Lämpötilaa voi laskea 165 asteeseen napauttamalla levyjä kolme kertaa yhteen ja takaisin kuumalle kahdella napautuksella. Rauta sammuu itse 30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen, josta olin vähän huolissani, sillä tuhraan hiusosioiden kanssa välillä turhankin kauan. Huoli oli täysin turha, sillä tämä kuumenee kirjaimellisesti välittömästi. Ei tarvitse siis odotella lainkaan kuumenemista, vaikka sössisikin vähän kauemmin hiusten kanssa.

Tänään pesin innolla hiukset ja odotin, että pääsen testaamaan viimein hyväksi kehuttua laitetta. Täytyy kyllä sanoa, että oon ihan mielettömän tyytyväinen! En tosin ole koskaan käyttänyt alkuperäistä Cloud Ninea, joten en tiedä eroaako nämä toisistaan, mutta tuskin tämä isoveljeään huonompi on. Suoristus oli todella nopeaa, kun osioita ei tarvitse hinkata viittä kertaa läpi, vaan jo kerrasta saa suoraksi. Ja tämä tosiaan suoristaa vähän paksummatkin osiot heti, jonka puute on eniten ärsyttänyt halpiksisissa. Vanhalla Philipsilläni saa hinkata useita kertoja ja silti jää kiharahaituvia, jos on vähänkään paksumpi osio kyseessä. Tukka on kuulkaas nyt niin sileä, että oksat pois. Suoristusaikakin lyheni merkittävästi, kun raudan kuumenemista ei tarvitse odottaa ja suoristusteho on omaa luokkaansa.

Beauty Baysta tämän tosiaan sai edullisemmin kuin muista puodeista ja vaikka rauta tuleekin Englannista, niin töpselinä on enkkulaisen lisänä ihan tämä tuttu eurooppalainenkin, joka oli toinen syy, miksi skippasin esimerkiksi LookFantasticin. Englantilainen töpseli vain ruuvataan irti, jolloin saadaan eurooppalainen käyttöön.

Suosittelen tätä värkkiä kyllä ihan ehdottomasti.

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *