Ladataan...
Loving These Looks

Kuten varmaan kaikki jotka edes vähän blogia  ovat seuranneet ovat huomanneet niin tekohengityksellä on Loving These Looks porskuttanut viimeiset pari vuotta. Totuus on että minulla ei ole aikaa seurata muotia samalla tavoin kuin ennen ja aikaa vaadittaisiin paljon jos haluaisi edes jotain tasoa ylläpitää.

Loving These Looks on profiloitunut aika puhtaasti muotiblogiksi. Vaikka muoti edelleen on lähellä sydäntä on elämässäni paljon muita intressejä joille olen jo vuosia suunnitellut omaa juttua- näin syntyi Mamma Magia-blogi johon olen jo pari juttua ehtinyt kirjoittaa, tervetuloa seuraamaan sinne :) Uusi blogi on myös täällä Lilyssä sillä parempaa kotia sille ei voisi löytyä, tämä yhteisö on yksinkertaisesti mahtavin (sata sydäntä). 

Haluan kiittää kaikkia lukijoita jotka ovat seuranneet ja tukeneet blogia kaikki nämä vuodet, joita on nopealla laskulla tullut täyteen seitsemän, huh! Haluan myös kiittää Lilyn ja Lily Editin toimitusta ja Trendiä jotka ovat nostaneet blogia ja sen juttuja, olette best! 

Kiitos kaikki, love you all, skål!

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yöna jaettiin tv-tähdille palkintoja loisteliakkaassa Emmy-gaalassa ja yksi illan suuria voittajia oli sarja Big Little Lies. Myös omat lempparit punaiselta matolta edustivat sarjaa, nimittäin Nicole Kidman joka myös pokasi pystin parhaasta naispääosasta ja Shailene Woodley.

Nicole Kidmanilla oli päällään oikea katseiden kerääjä, nimittäin Calvin Klein By Appointmentin punainen luomus. Nilkkaan ulottuvat iltapuvut ovat kuuma trendi tällä hetkelle, näin myös Nicolelle.

 

Shailene Woodleyn smaragdinvihreä satiini unelma on Ralph Lauren Collectionia, tätä väriä odotan näkeväni paljon myös kevään gaaloissa, kerrassaan upea sävy!

 

credit zimbio

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yönä juhlittiin MTV Video Music Awardseja ja illan kohokohta taisi olla Taylor Swiftin kohu videon uudelle sinkulle Look What You Made Me Do ensi-ilta. Itseäni tietty kiinnosti eniten mitä kaikilla oli päällä, tässä illan sykähdyttävin.

Paris Jacksonista on tullut tänä vuonna varsinainen it-girl ja on ihana nähdä että hän uskaltaa säväyttää tyylillään. Nyt päälle on valikoitunut upea Christian Dior two-piece ja vaikka luomus jättää vähän mielikuvitukselle se ei missään nimessä ole tyrkky. Paris nähtin MET Gaalassa ja 178 cm pitkä nainen on IMG Modelsin listoilla.

 

credit zimbio

 

 

 

Pages