Laura sai perheen!

Moi kaikki!

Mä oon nyt niin innoissani! Sain vihdoin mun isäntäperheen!!
Siihen kuuluu äiti, isä ja lapsi. Se lapsi on syntyny vuonna 2000 ja se on tyttö. 🙂 Niillä ei oo lemmikkejä.

Mun perheen kotona puhutaan kiinaa, mut ne osaa kans puhua englantia. Mulla tulee olemaa oma huone. (Jes!!) Ja niitten talo on yhteensä 131 m2 iso. 
Kouluu mä ilmeisesti kuljen bussilla, koska siinä lomakkeessa ilmotettii kauan bussilla kestä koululle. 

Vapaa-aika/viikonloppu/loma kohtaan ne oli ilmottanu, että ne tykkää kiipeillä vuorilla ja yleensä sillä lapsella on lisäopetusta sillon. Kumpaankohan mä joudun, vuorille vai kouluu lomalla?

caption.jpg

perheposta.jpg

Vuorikiipeilemään? Anyone?

a.jpg

Vai kouluun?
Must kyl vähä tuntuu et täs on joku seremonia homma menos,
eikä niil normipäivän tollanen meno oo ;P

b.jpg

Perheen säännöt: Ei alkoholia, ei tupakka, ei tulla kotiin myöhässä. Enköhän mä noita onnistu noudattamaa. (Sinänsä harmi, toi alkoholi juttu, ku kiinassa ei oo alkoholi ikärajaa, nii mä saisin ostettuu kaupastakii ihan vaa menemäl. :P) Jos se perhe on vahvasti tota mieltä, nii kait niit pitää totella, ettei lennä johonkii hurjaa tiukkis perheesee D:

00.jpg

000.jpg

Kiina-viina ei oo mitenkää epäilyttävän näköstä O.o

Kotitöitä jota mun pitää sit tehä: Oman huoneen siivous, omien pyykkien pesu ja osallistua joihinki niitten kotitöihi. En sit tiiä mitä se meinaa. 

Harmi, ku ne ei lähettäny sen lomakkeen mukana valokuvii, tai kuvaillu tarkemmin mistä ne tykkää (esim. musiikki, ruoka, elokuvat, liikunta, jne.). Mut noi nyt saa selville kysymällä 🙂

Täs muuten muutama Kiinalainen bändi, joista en tiiä yhtää mitää. Kiinalaisii bändei on sillee aika vaikee löytää, ku niil ei oo youtubee siel, nii ne kaikki bändit on jossaa muual ku tubes.. (Kuuntelen noit sit ekaa kertaa, ja laitan mielipiteit tonne välii :P)

//www.youtube.com/embed/u7ibaDhq1NI” width=”560″>

No kyl tää viel menee 

Tää on jo aika.. huh huh O-O
Ei pysty kuuntelee loppuu… korvat räjähtää D:

Tää on jollain oudolla tavalla hyvä, jäin kattomaa mielenkiinnol loppuu asti.
Ei oo lähelläkää mitää mun lempi musaa, mut toi oli jännä 🙂

Täst huomaa, et noi on koreas töis…
Enkä ees oo varma onks noi kaikki/kukaa kiinalaisii 😛
ööö..no tota toi biisi on vähän… en tykkää, mut söpöi poikii 😉

Siin lomakkees luki kans, et niitten asuinalueen vuoden keskilämpötila on 20’C, ja kesällä siel on ~39’C ja talvella ~0’C. Kyl kelpaa!! 😀 Mun kaupungissa on siis n. 800 000 ihmistä, et kyl voi vähä käyä ahistaa aluks.

Tänää ollaa siis menossa kaikki Kiinaa lähtijän Kialle, ja höpistää siel yhes ja lietsotaa paniikkii. Sit käyää kai kiertelees Helsinkii turistin silmin ja otetaa kuvii sinne Kiinaa, ku siel kaikki haluu aina nähä ja ottaa kuvii kaikista ja kaikesta. 

0a.jpg

*krhm*

 

suhteet oma-elama musiikki suosittelen
Kommentit (2)
  1. Victoriayeaa
    19.7.2013, 11:52

    Jeejee! Ihanaa et oot saanu perheen! 🙂 toivottavasti ei oo liian tiukkiksii! 😀 ja noit bändei löytyy helpommin jos meet http://www.baidu.com tai http://www.youku.com kiinalaiset youtubit! 😛 Mä oon nii kade mä haluun takas kiinaa!!!

    1. Oi vitsi kiitti noist linkeist! 

      Mä en oikee osaa kuvitella et kukaa olis kade 😛 Koska itellää on vaa niin kauhun sekavat tunteet täl hetkel, meinaa pää räjähtää ^^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *