bling bling

Tekokynsiä minulla ei ole, eikä tule koskaan olemaan. Kaikki luulevat aina, että minulla on tekokynnet mutta ihan omat ne ovat. Pidän yleensä kynnet myös pitkinä, sillä kynteni ovat vahvat ja kestävät kaikki perus kotihommat ja isojen koirien villit peuhut. Sen lisäksi, että kynteni ovat yleensä pitkät, ne ovat aina lakatut. Omistan siis vaikka minkälaisia lakkoja ja minä jos joku tiedän minkä merkin lakka on hyvä ja mikä ei..kaiken maailman merkit on tullut kokeiltua 😉 Teen erillisen postauksen ihan lakoista ja hyvistä / huonoista kynsilakkamerkeistä.

Tällaiset kynnet mulla oli jokin aika sitten:

p1000210muok.jpg

base coat: Rossmann Rival / nail polish: Jessica 649 cloud mine / nail tips: Essie Luxeffects set in stones / ring on the left: Aurinko ( real silver ) / ring on the right: Thomas Sabo ( Stockmann, real silver )

Kommentit (3)
  1. Aa, niin tietenkin…roikkuuhan itsellänikin sieltä ostettu hame vaatekaapissa 🙂

  2. Kiitos töyhtis! Aurinko on kiva etninen liike joka myy koruja ja kaikkea muutakin kivaa ja se löytyy ainakin Kampin keskuksesta Helsingistä toisesta kerroksesta. Jossain vaiheessa niillä oli myös liike Itäkeskuksessa, mutta en tiedä onko sitä enää. Vaikka olenkin omani ostanut jo puoli vuotta sitten, niin niitä oli edelleenki heillä myynnissä kun kävin siellä taasen pari päivää sitten ihastelemassa heidän korujaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *