bloggaaja esittäytyy

sdc10355rajattu.jpg

 

Heippa!

Ajattelin aluksi hieman esittäytyä ja kertoa mitä blogi tulee sisältämään. Olen 24-vuotias nuori nainen Helsingistä. Olen asunut 12 vuotta Berliinissä ja käynyt siellä suurimman osan kouluvuosistani. Muutin 15-vuotiaana vanhempieni kanssa takaisin Helsinkiin, puhuimme toki suomea kotona mutta vasta silloin minulla oli ensimmäisen kerran ”äidinkielen” opetusta. Lainausmerkeissä siksi, että pidän saksaa äidinkielenäni, niin kuin se myös virallisissa papereissani lukee. Näin ollen antakaa minulle hassut kirjoitusvirheet anteeksi, niitä riittää ymmärrettävästi.
Nyt olen siinä pisteessä elämää, että kandi alkaa olemaan paketissa ja nyt on hyvä sauma vähän tehdä elämänmuutoksia. Muutan siis vuoden vaihteessa takaisin kotikaupunkiini Berliiniin pysyvästi ja jatkan siellä maisterintutkintoa. Elämääni kuuluu kaksi isoa karvaturria, jotka varmastin tulevat blogissakin vilahtamaan vähän väliä. Ne kun rakastavat kameran edessä olemista.

Rakastan vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja ja kaikkea niitä omistan aivan liikaa, siksi minulla onkin jatkuvasti Huuto.netissä kamaa myynnissä kun uutta tulee jatkuvasti lisää. En kuitenkaan ole mielestäni mikään muodin orja, eli en osta massaketjun liikkeitä tyhjäksi vaan rakastan tehdä löytöjä, mitkä eivät heti kävele kadulla vastaan. Vaatemaailman lisäksi lähellä sydäntäni ovat koirat niin kuin jo mainitsinkin, mutta myös hyvä ruoka, tatuoinnit, matkustelu, ystävät ja elämästä nauttiminen.
Hyvin henkilökohtaisia asioita tässä blogissa ei tulla käsittelemään, haluan sisällyttää blogiini kaikkia noita edellä mainittuja asioita tiettyjä yksityisyyden rajoja ylittämättä.

Olen pari kuukautta jo pitänyt blogia bloggerin puolella ja nyt tosiaan ajattelin siirtyä tänne Lilyn puolelle. Pidän sen vanhan blogin vielä vähän aikaa julkisena, eli sieltä voi käydä tsekkailemassa vanhempia juttujani jos kiinnostaa, ennen kuin suljen sen. Aioin jonkun verran sieltä siirtää varsinkin asupostauksia ja joitain mielipidepostauksia tänne puolelle uusien postausten joukkoon.

Tervetuloa mukaan minun maailmaani!

 

Kommentit (2)
  1. Tervetuloa 🙂 Kiva kun tulit Lilyyn!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *