Freitag 5/10/2012

 

img_2799muok.jpg

img_2813muok.jpg

img_2822muok.jpg

Kerroin sillon reilu kuukausi sitten ostaneeni Tukholman reissulta pari juttua Beyond Retrosta. Niille joille se ei ole tuttu, niin kyseessähän on Briteistä lähtösin oleva vintage-liike, jossa on tarkoin valittuja vaatteita, kenkiä ja laukkuja ja joitain muitakin asusteita. Beyond Retrolla on nyt jo reilun vuoden ollut myös oma merkki, eli he tekevät itse niistä käytetyistä vaatteista kaikenlaista makeeta myyntiin. Tukholman yhdessä niitten liikkeessä käydessä, niillä oli myynnissä todella makeita nahkalaukkuja ja nahkaisia tietokone- ja Ipadlaukkuja jotka oli siis tehty vanhoista nahkatakeista yms. Eli sieltä löytää oikeesti makeita ja uniikkeja juttuja!

Se shoppailukierros yllätti mut itsenikin, en tosiaan löytänyt mistään muusta liikkeestä Tukholmassa yhtikäs mitään. Mut sitäkin hienommat löydöt teinkin sit tosiaan Beyond Retrosta! Tämä farkkumekko on yksi niistä. Tasainen keskisinen farkkumatsku, eikä mitään kulutuksia / repale-ykistyiskohtia / koristeita- ihanaa. Nykyään tuntuu hyvin vaikeelta löytää jotain farkkuvaatetta missä ei olisi kaikenmaailman kulutuksia ja valmiiks revittyjä polven kohtia yms. Takaa ei nyt tullut otettua kuvaa, mut siellä vaan on pitkä halkio keskellä. Se sai kaverikseen Zaran punaisen nahkarotsin, Globalin kuviollisen silkkihuivin ja keltaiset Converset.

Converset ne sit kestää! Nämäkin on ostettu yli viisi vuotta sitten Lontoosta ja niitä on käytetty paljon mutta siltikään ei ole vielä yhtään kulutetun näköiset. Pari-kolme viikkoa sitten heitin ihkaensimmäiset Converseni roskiin, jotka olivat palvelleet uskollisesti yli kymmenen vuotta! Molemmissa kengissä oli jo kaksi reikää ja pohja oli kulunut niin tasaiseksi (eli kaikki ne urat olivat kadonneet) että ne olivat muuttuneet hengenvaaralliseksi märällä kadulla. Siinä vaiheessa oli vain hyväksyttävä tosiasia, että ne taitavat nyt olla roskiskamaa.

denim dress: vintage, Beyond Retro Stockholm / leather jacket: Zara /sneakers: Converse / silk scarf: Global

 

Kommentit (2)
  1. Tosi kiva asu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *