harmaata joka lähtöön

img_3808muok.jpg

img_3818muok.jpg

img_3824muok.jpg

img_3829muok.jpg

Näillä mentiin tuolla viimassa! Asu, joka koostu villahuivia lukkuunottamtta täysin erinäisistä löydöistä. Tunika / mekko on kirpparilta ostettu neljällä eurolla joskus viime keväänä ja taitaa olla Gina Tricotin. Neuletakki on H&M:n miestenosastolta ostettu viime talvena alesta- 100% villaa ja taskut aitoa nahkaa, täydellinen! Saappaat ovat aitoa nahkaa ja ostettu vuosi sitten uutena kirpparilta 20e hintaan, todellinen löytö! Villahuivi on COSin miestenosastolta.

Miestenosastoilta tekee hyviä löytöjä! Etenkin kun kyse on neuletakeista ja villapaidoista sekä -takeista. Ne ovat yleensä ihan kunnon materiaalia (eli 100% villaa tai 100% puuvillaa) eikä ole puolet jotain akryyliä niinkuin naistenosastolla tuntuu aina olevan. Nykyään se 50% villankin sisältäminen naistenvaatteissa tuntuu olevan haastellista. 

Hassau myös, että kirpparilta ostan aian joskus GT:n vaatteita, mutta itse GT:n liikkeissä olen varmaan yhteensä käynyt koko sinä aikana kun niitä on Suomessa ollut alle kymmenen kertaa. Siinä on liike joka saa mut kiertämään sen hyyyyyyvin kaukaa. Musta se on sellainen kunnon hepenekauppa, joka vaan on jotenkin kaikkine mainoksineen hyvin luotaansa työntävä. 

dress: GT, flea market / cardigan: H&M men / leather boots: unknown brand, flea market / wool scarf: COS men 

Kommentit (2)
  1. Ihana Lulu! <3 Hyviä kuvia ja näpsäkännäköinen asu! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *