pukeutuminen alkaa alusvaatteista

Se ei riitä, että on kauniit ja tyylikkäät vaatteet vaan koko pukeutuminen lähtee alusvaatteista. Ihmettelen aina kadulla kävellessäni, että eikö ihmiset itseään tosiaan katso peiliin, etenki takaa? Eikö naiset ajattele alusvaatteiden ostossa muuta kun ”kunhan ne ovat seksikkäät ja alaosan on oltava stringit- mahdollisimman niukat”? Puhun nyt nimenomaan niistä alaosista. Rintaliiveistä on paasattu monessa blogissa kyllästymiseen saakka (ei siinä sinänsä mitään, sillä tuolla riittää vielä niittenkin suhteen monta naista jolla on opittavaa) ja jos multa kysytään niin minusta järkyt huonosti istuvat alushousut tai stringit jotka puristavat makkaroita esille vaikkei niitä olisikaan niin ovat niitä kohuttuja silikooniolkaimia jopa pahempia. Välihuomautuksena vaan, että itse siis olen kyllä rintaliivienkin suhteen tarkka ja silikooniolkaimia ei kaapistani löydy ja olkaimettomat rintaliivit on aina päällä jos yläosassa on jokin erikoinen kaula-aukko tai mekko on olkaimeton ;D

Mun tekee aina oikein pahaa kun kävelee ihmisten takana ja katse osuu takamukseen jossa alushousut ovat muodostaneet tuplapakarat kummalekin puolelle tai rajat ylipäätänsä näkyy. Baareissa varsinkin näkyy paljon viimisen päälle tälläytyneitä nuoria naisia joilla on ihoa nuolevia niukkaakin niukempia mekkoja päällä ja sit näkyy hirveät alushousujen tai stringien rajat /makkarat. Ei siinä mitään, jokainen omalla tyylillänsä niitten vesirajamekkojen kanssa mutta peilistä voisi katsoa myös takaa vai onko se liikaa vaadittu? En meinaa että tässä mun takia asiaa pitäisi lähtee korjailee, jos siitä tykkää ni siinäkin antaa vaan palaa mutta kaunista katseltavaa se ei ole.

p1020849muok.jpg

Olen miettinyt myös, että yksi syy voi toki myös olla, että jotku naiset ajattelee ettei niitä rajoja ja makkaroita voi millään keinolla estää ja alusvaatteita on kerta käytettävä. Mutta näinhän asia ei ole. Kokeilin reilu vuosi sitten ekaa kertaa Sloggin saumattomia hipstereitä ja stringejä ja olin heti paikalla aivan myyty. Pistin kertaheitolla koko alusvaateosastoni uusiksi ja kaikki muu lähti menee. Olin hyvin skeptinen sen tv-mainoksen suhteen jossa nainen laittaa nämä kyseiset hipsterit päälleen ja vetäisee lennossa tiukan hameen päälle ja sanoo ”ei rajoja, ole huoletta” tai jotain vastaavaa. Mutta kerranki mainos, joka ei ollut yhtään liioiteltua vaan täysin totta. Olen jopa miehen mielipidettä kysynyt että näkyykö mitään tiukan mekon päälle pistäessä ja vastaus oli suora ja rehti ”ei, onko sulla edes mitään siellä alla?”. Nyt viime aikoina näitä on alkanut muutkin halvemmat merkit tekee mm. H&M ja Lindex. Niitten lisäksi tällaisia löytyy myös La Senzalta ja La Islalta. Kaikkia muita paitsi Lindexin olen kokeillut. Lindexin jätin kauppaan vaikka herkullisia värejä olikin tarjolla sillä ne näytti harvinaisen mummoilta. H&Mn on ok, mutta eivät mielestäni voita Sloggeja. La Senza ja La Isla ovat täysin samanoloisia ja sijouttuvatkin kakkoseksi Sloggejen jälkeen.

Niin mistä siis on kyse? Täysin saumattomista hipstereistä tai stringeistä, jotka ovat tehty microfaserkuiduista eli sellaisesta hieman liukkaasta materiaalista ja reunat ovat leikattu laserilla. Materiaali on niin höyheneen kevyttä ja ohutta, ettei niitä edes huomaa päällä! Sloggit kulkee nimellä light (eli esim light hipster tai light string) ja niitä olen ostanut Stockalta, Anttilasta, Cittarista tai Nelly.comilta. La Senzaa ja La Islaa taas Ebaystä (jos alusvaatteiden osto Ebaystä kummastuttaa tai kuulostaa vastenmieliseltä, niin siellä on ihan alusvaateshoppeja eli myyjiä jotka työkseen myyvät Ebayssä alusvaatteita ja toimivat monesti jonkunlaisina jälleenmyyjinä tai kakkosluokan eli B-luokan tavaran myyjinä ja silloin alusvaatteissa on hintalaput kiinni). Jokaisen vartalo on erillainen ja maut ovat erillaisia ja hyvä niin. Siksi myös Sloggit olivat mielestäni parempia, sillä H&Mn versiossa on melko matala vyötärö ja se ei istu mulla oikeassa paikkaan eivätkä ne tunnu niin huomaamattomalta kuin Sloggit päällä. Sloggit ovat myös ehkä hitusen ohuempaa materiaalia kuin H&Mn.

Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan tällaisia! Muutaman kaverin olen koukuttanut jo ihan täysin, enkä muutoinkaan tunnu olevan ainoa joka näistä on innostunut sillä esim Anttilassa ne ovat melkein aina loppu.

Pitää muistaa se, että vaikka kuinka jotku vaikkapa H&Mn stringit näyttävätkin tangossa kaikkine pitsineen super seksikkäiltä ja ehkä jopa alusvaatteisillaan peilin edessä seistenkin, niin ne ei sit kuitenkaan vaatteet päällä ehkä näytä läheskään niin hyvältä. Ja sen jälkeen kun noita saumattomia on kokeillut, niin voiko niitä niukkoja stringejä joissa on tiukat kuminauhaiset narut sivuissa sanoa enää mukaviksi päällä?

 

Kommentit (3)
  1. Mä olen löytänyt suosikeiksini nämä:
    http://www.pierrerobert.no/Produkter/Dame/Truser/Microfibre-Hipster/(color)/0/(cat)/284
    Ihan täydelliset. Materiaali on liukasta ja ei hiosta, ei mene pyllyvakoon, vaan pysyy missä pitääkin ja maksavat vain 5,50€ (Stokkalla). Olen ostanut monenlaisia kalliimpia etsiessäni tätä oikeaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

  2. Hmm, sit varmaan toi Sloggin malli ei sovi sulle, ne tosiana tulee vähän ylemmäksi. Jos et halua että ne tulisi niin ylös, niin siinä tapauksessa noi la Senzan voisi olla hyvät, koska ne on matalammat  ja vähän eri malliset, materiaali on myös vielä hitusen pehmeempää. Noita la Senzan saa Ebaystä alle 4€ moneltakin myyjältä, et siin ei kauheesti menetäkään mitään, jos kiinnostaa kokeilla. Itse löysin ne kun pistin hakusanaksi ” la Senza seamless” ja sit tarvittaessa perään vielä ”hipster” tai minkä mallista sit etsiikin 🙂 En valitettavasti tiedä myydäänkö la Senzaa Suomessa missään liikkeessä =/ Ulkomailla se on hyvinkin suosittu merkki.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *