ripset osa 1

Jos kuuluu niihin ihmisiin, jotka eivät innostu tekoripsistä, niin kannattaa jatkaa lukemista. Itselläni on hyvin negatiivinen mielipide tekoripsistä, tekokynsistä, tekohiuksista eli siis hiustenpidenyyksistä / -tuuhennuksista ja oranssista tai överistä tekorusketuksesta. Voisin noista neljästä jauhaa tuntitolkulla, mutta en mielummin edes aloita, muutoin tästä postauksesta ei tule loppua. Kun aiheena kerta on ripset ja moni ihmetteleekin nykypäivänä varmaan, miksi joku ihminen ei lyhyitä, harvoja, vaaleita ripsiä omaavana tekoripsiä käytä, niin toki mun on pari sanaa tekoripsistä sanottava. Eli tosian niin kuin jo sanoin niin mun ripset ovat ihan vaaleat, lyhyet, suorat ja harvat kaiken lisäksi. Eli oikeastaan olisin ideaali henkilö käyttämään tekoripsiä kun omat ripset eivät ole erityisen näyttävät.
Mua asia ei kuitenkaan millään tavalla haittaa, tykkään luonnollisesta ja luomusta kun kyse on omasta kehosta. Minun ripseni eivät kaipaa mitään tekohärpäkkeitä. Uskallankin väittää, että kaikki nämä tekoripset, -kynnet ja -hiukset toimivat itsetunnon kohottajina ihmisillä, jotka ovat epävarmoja itsestään ja joilla on huono itsetunto. Harva niitten käyttäjistä sitä varmaan suoraan myöntäisi, vaan vetoaisivat vain siihen että se näyttää paremmalta tms. Jos on terve ja hyvä itsetunto niinkuin itselläni on, ei sellaisia härpäkkeitä tarvitse. Uin mieluusti vastavirtaan, massan mukana vyöryminen mielipiteissä, muoti-ilmiöissä yms. ei ole mua.

Mulla on tällaiset ripset kuin on ja olen tyytyväinen. Tykkään kuitenkin hoitaa kehoani ja käyttää ravitsevia tuotteita. Niin myös ripsiin ja käytössä onkin jo yli vuoden ollut Talikan ripsiseerumi. Mun omat ripset ovat myös hyvin hauraat ja tippuvat helposti ja tämä ripsiseerumi on vahvistanut niitä ja tehnyt niistä niin hyvännäköiset kuin niistä vaan saa. Sen lisäksi, että Talikan ripsiseerumi vahvistaa ripsiä se myös lupaa tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. Tuuheuttamista olen huomannut ja se toisaalta varmaan liittyy ripsien vahvistamiseen, eli ettei ne enää helposti irtoile. Pidentymistäkin olen huomannut, etenkin alaripsissä. Puoli vuotta käytin seerumia aamuin illoin mutta nyt olen jo pidemmän aikaan käyttänyt vain iltaisin, sillä unohdan sen aina aamuisin. En ole mitään erityisen suurta eroa nähnyt siinä, että käytän tuotetta enää vain kerran päivässä.

p1020945muok.jpg

Kommentit (2)
  1. Hei Liv! Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla 🙂

  2. Hei, tää on näköjään jo vanha postaus, mutta kommentoin silti: 

    minä käyttäisin aamuisin ripsarin alla. Ylipäätään kun mä olen huomannut, että tää Talika on sairaan hyvää ripsarin alla, tekee ripsarin jäljestä jotenkin ”siistimpää” ja ripsistä taipuisammat. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *