Zalando

Vihdoinkin Zalando on avannut myös suomalaisen nettikaupan! Zalando on Asoksen ja Nelly.comin tyylinen saksalainen nettikauppa joka myy omien merkkejen lisäksi monia tuttuja merkkejä. Kaverini Saksassa ovat hehkuttaneet kyseistä nettikauppaa jo useamman vuoden ja oon aina harmitellut ettei se toimita Suomeen. Alkukeväästä kuulin jo huhua, että se avaisi ihan Suomalaisen sivuston Zalando.fi ja odotinki sitä jo aikalailla, kun alunperin sanottiin että sen olisi pitänyt aloittaa toimintansa jo heinäkuun alussa.

img_0862muok.jpg

No, nyt se nettikauppa on kuitenkin auennut ja kävinkin eilen hakemassa ekat paketit matkahuollosta. Toimtus kestää noin viikon ja tulee MyPackinä, eli sen voi Helsingin Kampin matkahuollon lisäksi tilata mihin tahansa lähi-Siwaan tai Valintataloon. Ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus. Heillä on aika hyvät alet vielä käynnissä ja kokojakin tuntu vielä hyvin löytyvän, eli kannattaa tsekata! Itse keskityin kenkäpuoleen, sillä mun kaverit ovat nimenomaan kehuneet heidän oman merkin kenkiä jotka ovat lähes poikkeuksetta aina aitoa nahkaa ja hyvänluutuisia ja plussana melko edullisia. Myös heidän muutama muu kenkämerkki kuten esim. Zign ja Taupage myy kivoja nahkakenkiä hyvään hintaan. Kummastakaan merkistä en kuitenkaan tiedä onko heidän omia, mutta en ole kyseisiin merkkeihin muualla törmännyt. Tein tosiaan kaksi tilausta, kun bongasin pari päivää myöhemmin vielä parit muut kivat kengät.

Kaikki muu lähti kriittisen pohdinnan jälkeen palautukseen, paitsi nämä yhdet kauniit nahkaiset loaferit jotka oli alessa 29.95€. Yhdet toiset kengät palautin, mutta tilasin niistä isomman koon jospa ne olisi hyvät. Zalandon omissa kengissä on mielestäni aivan normikoot mutta ne nilkkurit (merkki Taupage) joista tilasin uuden koon, niin olivat harvinaisen pieleen mitoitetut, mutta onneksi on ilmainen 30 päivän palautusoikeus.

img_0870muok.jpg

Kommentit (2)
  1. Heippa! Minulla on päässäntöisesti 39, mutta korollisissa kengissä ostan aina koon pienemmän, sillä minulla on niin kapea jalka. Tilasin siis korolliset nilkkurit koossa 38 ja en saanut niihin edes jalkaa kunnolla sisään (!), niin palautin ne ja tilasin 39 koon. Olin hyvin yllättynyt, sille 39 oli myös melkoisen ahtaat eli ne vastasi sit pientä (!) 38 kokoa. Pidin ne kuitenkin, sillä nahka muokkaantuu käytössä ja seuraava koko olisi minulle nilkasta varmaan jo kierinyt jalassa 😉 Eli jos niitten kaikki kengät ovat noin pientä kokoa, niin suosittelen ehdottomasti ottamaan ainakin sen yhden koon isomman 🙂

  2. Kun sanoit, että merkin Taupage kengät olivat mielestäsi pieleen mitoitetut, niin olivatko koot normaalia isommat vai pienemmät? Olen itse katsellut samaisen merkin mokkasaappaita ja pähkäillyt kokojen kanssa. Olisi mukavaa jos osaisit hieman auttaa asiassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *