Kaakaota kylpyammeessa

Yhteistyössä Brøchner Hotels:n kanssa.

Alennus yöpymisestä saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

donitsit3.jpg

Kuva: Tuulia Kaikkonen

 

Siitä oli hieman yli kaksi vuotta, kun viimeksi itseni lentokoneesta löysin. Tosin viime kerralla, kun lentokentän kautta matkustin, oli tilanne aivan toinen. Ei minua Kööpenhaminaan lähtiessä mikään muu stressannut, kuin itse lentokone, lentokone jossa lensin ensimmäistä kertaa pyörätuolini matkassani. Mutta kaikki menikin hyvin, lentokentällä ja koneessa kaikki sujui todella vaivattomasti. Samaa voisin sanoa myös hotellistamme, ihanasta SP34:stä

Koska satuimme löytämään matkallemme todella hyvät lennot, päätimme ystäväni kanssa, että panostamme hotelliin hieman tavanomaista enemmän. Asetimme hotellille kaksi tärkeää kriteeriä: hotellihuoneessamme tulisi olla kylpyamme, ja huoneeseen esteetön pääsy. Brøchner:n pieneen hotelliketjuun kuuluva SP34 tarjosi meille juuri sitä. Otin hotelliin etukäteen yhteyttä, ja jo siinä minulle kerrottiin, ettei itse hotelliin ollut täysin esteetöntä sisäänpääsyä. Kulkureitti kuvailtiin minulle kuitenkin hyvin, ja päätin ettei tämä pieni este ole liian suuri minulle. Kykenen kuitenkin ottamaan muutaman askeleen, joten sisäänkulku ei ollut mahdoton. Hotellin yhteydessä sijaitsee kolme ravintolaa, ja parhain kulku pyörätuolilla kulkiessa oli yhden ravintolan vierestä. Itseasiassa hotellille saisi todella helposti esteettömän kulun, siirrettävällä rampilla. Sisäänkirjautuessamme hotellihuoneemme vaihdettiin astetta parempaan, sillä kävi ilmi, ettei meille varatussa huoneessa ollutkaan kylpyammetta. Hotellihenkilökunta järjesti asian välittömästi, ja he myös varmistivat pääsisinhän huoneeseen, sillä huoneeseemme johtavalla käytävällä oli jyrkähkö ylämäki yhdessä kohtaa. Tämä ei kuitenkaan ollut minulle mikään ongelma, sillä kelausavustimeni on juuri tällaisia asioita varten, ja tarvittaessa ystäväni olisi voinut jelpata minua.

 

donitsit.jpg

donitsit2.jpg

Kuva: Tuulia Kaikkonen

Hotellin sisustus oli tyylikästä tanskalaista minimalismia, mutta kauniilla laadulla varustettuna. Tätä samaa linjaa noudatti myös täysin luomuaineksista koostuva aamiainen, jossa oli juuri sopivasti valikoimaa, ilman pelkoa turhasta ähkystä. Henkilökunta valmisti erikoiskahvit tilauksesta ja varmisti, että kaikki oli hyvin. Erillisestä maksusta olisi voinut tilata pöytään myös muita ruokia, mutta meille kahdelle riitivät buffetin herkut. 

Koska Kööpenhamina oli meille molemmille jo entuudestaan tuttu, ei matkallemme ollut sen kummempia vaatimuksia. Lähinnä halusimme irtioton arjesta, jolloin voisimme vain nauttia ruuasta ja chillata ilman kiirettä nähtävyydeltä toiselle. Keskeinen sijainti tarjosi meille mahdollisuuden käydä ostoksilla ja nauttia lounaasta sviittimme sängyssä, jonka jälkeen laittautua iltaa varten olohuoneessa olympialaisia katsoessa. Ei kiirettä minnekään, ei pitkiä listoja, tai pakollisia tehtäviä.

 

E20B87B5-8222-4838-8DD8-2BE5BC8700E5.jpeg

B47DDC17-AA6D-4AD7-8639-C2AB9FE66ED5.jpeg

 

Henkilökunnan ystävällisyys oli todellakin paikallaan, jopa silloin kun huomasimme varanneemme brunssipaikan aivan toiselta puolelta kaupunkia, ja respasta ystävällisesti peruutettiin varauksemme, ja vinkattiin lähistöllä oleviin paikkoihin. Hotellihuoneemme palveluihin kuuluivat ilmaiset juomat joko hotellin yleisissä tiloissa, tai huoneeseen kuljetettuna. Viileän päivän jälkeen oli ihana täyttää kylpyamme lämpimällä vedellä, laittaa leffa pyörimään ikkunalaudalle, ja juuri ennen ammeeseen pulahtamista tilata lasillinen kuuma kaakaota. Pitkän kylvyn jälkeen sain sujahdettua peiton alle päiväunille vaihtaessamme ystäväni kanssa rooleja. 

 

 

B363B769-C0DE-49D3-8C09-52F0A03AFD00.jpeg

 

 

kylpyamme1.jpg

kylpyamme2.jpg

 

Löydät Brøchner Hotelsin kaikki hotellit täältä. Hotellien tarjontaan kuuluu paljon erilaisia palveluita, laatua unohtamatta. SP34:ssä on mm. mahdollisuus hyödyntää hotellin omaa elokuvateatteria, ja nauttia yöpymiseen kuuluvista viinitunneista.

 

hyvinvointi mieli sisustus matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *