Kavereita tortillan päällä.

Voisin elää tortilloilla. Tosin en kylläkään niillä tex-mex tyylisillä kavereilla, vaan käyttäisin tortilloita ihan vain täytteiden pohjina. Joskus blogini aivan alkumetreillä julkaisin ohjeen tortillakavereihin, joiden päällä oli ranskankermaa, mozzarellaraastetta, parsakaalia, sekä kylmäsavulohta, eri variaatioilla. Sellaisiakin tulee vielä tehtyä, mutta viikonloppuna kehittelin tuosta sanottakoot hieman hienostuneemman version. 

Idea tälle kaverille syntyi itseasiassa viime viikolla ollessani laitoskuntoutuksessa. Selasin fysioterapiassa aikakauslehtiä (kyllä, kuntoutusmuotoni ovat hieman tavallisesta poikkeavia), ja kesken varsinaisen tehtävän, osui silmiini juttu erilaisista pizzoista. Kuvassa oli pizza, jossa oli ricottajuustoa, päärynän viipaleita, tuoreita viikunoita, ja aurajuustoa. Oi se näytti niin hyvältä!

Sunnuntaina päätin, että haluan syödä tuollaista. Nyt. Heti. Henkilökohtainen avustajani ei ollut töissä, joten pizzapohjan teko oli poissuljettu. Kelasin pieneen lähikauppaan, jonka valikoimiin eivät tuoreet viikunat, tai ricottajuusto kuuluneet. Koska tortilloita, päärynöitä, ja aurajuustoa kuitenkin löytyi, päätin hieman oikaista. Jos ei kerta ole ricottaa, otetaan ranskankermaa. Jos ei kerta ole tuoreita viikunoita, otetaan viikunahilloa. 

Kaverit pohjan päälle. Uuni 225c. Väriä pintaan. Suuta kohden. Nautiskele.

 

Oi kyllä, toimii!

image.jpeg

 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *