Kylpyhuone.

Uuden asuntoni ensimmäinen alue, joka oli täysin valmiina, oli kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on juuri täydellisesti neliöitä niin, että tilaa ei tarvitsisi yhtään liikaa, mutta sitä ei ole myöskään liian vähän. 

image.jpeg

Vaikka säilytystilaa onkin kylpyhuoneessa reippaasti, kun löytyy sekä peilikaappi, että allaskaappi ja myös korkea kaappi, halusin kuitenkin pitää joitain tavaroita näkyvillä. Joten sisustustikkaille on viritetty koreja, joista löytyy puhtaita pyyhkeitä, ja suihkutarvikkeita. En pidä kovin värikkäistä saippuapulloista, joten ostin Ikeasta useamman kappaleen lasisia pumppupulloja, täytin ne hiustenpesuaineilla ja suihkusaippuoilla, ja kirjoitin Dymolla tekstit kylkeen, jotta erotan mikä oli mitäkin. 

image.jpeg

image.jpeg

Entisen asuntoni olohuoneen kattovalaisimessa roikkunut origami mobile roikkuu tätä nykyä kylpyhuoneeni katosta sisustustikkaiden päällä. Kurjet lentelevät ja pyörivät seesteisesti.

image.jpeg

Pyykinkäsittelyyn minul on monenmoista järjestelmää. Lakanat ja pyyhkeet päätyvät pyykkisäkkiin pesua odottamaan, vaatteet taas pyykkikoriin. Kylpyhuoneen kaapissa on pyykkikori, johon lentävät sellaiset vaatteet, jotka eivät vielä ole pesun tarpeessa, mutta joita ei viitsi takaisin puhtaiden vaatteiden joukkoon kaappiin laittaa. Niinpä puolipuhtaiden vaatteiden korissa on usein esim. Oloasuhousuja, joita pidän iltaisin kotona pari päivää, ja sieltä siirtyvät sitten varsinaiseen pyykkikoriin. Farkut ja neuleet eivät päädy pyykkikoriin ikinä, vaan sellaisten vaatteiden raikastamiseen on varattuna pakastimeni alin lokero. Kyllä, olen tarkka pyykistäni.

image.jpeg

image.jpeg

Uuteen asuntooni vaihdoin pyyhkeet kokonaan. Froteepyyhkeet eivät ole oikein soveltuvia iholleni karheudellaan, ja vanhoihin pyyhkeisiini olin yksinkertaisesti kyllästynyt. Olin jo pidempään silmäillyt hamam-pyyhkeitä, ja ihastunut pyyhkeisiin, joita äitini vähän aikaa sitten Designtorilta osti. Joten kun muutto koitti, tiesin heti mistä käydä ostamassa uudet pyyhkeet uuteen asuntooni. 

Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitsevassa Linassa on aivan ihania hamam-pyyhkeitä eri kuvioilla, ja eri kokoja. Löysin itselleni ihania pyyhkeitä, joita ajattelin käydä lähiaikoina hakemassa vielä lisää. Pyyhkeet ovat ihanan suuria, joten niihin on mukava kääriytyä uuvuttavan suihkun jälkeen. Pyyhkeet menevät myös mukavan pieneen tilaan, joten niiden mukaan ottaminen ei ole ongelma tai mikään. 

image.jpeg

image.jpeg

Sellainen kylpyhuone. Seuraavana tiedossa keittiö ja ruokatila.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *