LUSIKOITA KIITOS. 1-VUOTIAS

Vuosi. Yksi vuosi siitä jo on, kun ensimmäisen kerran painoin nappia ”julkaise blogipostaus”. Välillä tuntuu, että olisin pitänyt blogia vasta lyhyen aikaa, mutta niin vain aika on vierähtänyt. Vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja toisaalta vähän. Tämä aika jonka olen blogia pitänyt, on ollut henkilökohtaisessa elämässä yksi vaikeimmista, tai no täysin rehellisesti sanoen: vaikein. Vaikka avoimesti asioista kirjoitankin, koskee myös Lusikoita kiitos.:ta sama kuin lähes kaikkia muitakin blogeja: pinnan alla on vielä paljon, mikä jää lukijalta piiloon.

IMG_4809.JPG

Kun vastasin pyyntöihin, en oikein tiennyt mitä odottaa. On ollut ilahduttavaa nähdä, kuinka laaja yleisö on tekstejäni lukenut, monenlaisia ihmisiä eri lähtökohdista. Kirjoitan usein asioista, mistä vaietaan, tai jätetään omaksi tiedoksi. Juuri siksi onkin hienoa tavoittaa kirjo erilaisia ihmisiä, ei vain tiettyä ryhmittymää. Tästä osoituksena oli myös blogini nouseminen Lily-sivuston suositeltujen listalle.

Lukijat ovat blogille tietenkin tärkeintä, miksi minä kirjoittaisin julkisesti, jos kukaan ei lukisi? Saamani kommentit, sähköpostit, ja muut yhteydenotot ovat olleet paitsi ilahduttavia, myös koskettavia. Vaikka saankin blogin kirjoittamisesta mielihyvää, ja intoa, teen sitä pääsääntöisesti muita varten. Lusikoita kiitos. ei ole vain minun tarinani, se on yhteinen matka, matka joka jatkuu.

Kiitos teille kaikille, ja tervetuloa tulevaan! 

IMG_5034.JPG

Tiesithän, että voit seurata Lusikoita kiitos. blogia myös täällä:

Facebook: www.facebook.com/lusikoitakiitos

Instagram: @lusikoitakiitos

 

Yhteydenotot: lusikoitakiitos (a) gmail.com

suhteet oma-elama terveys hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *