Slurpilla herkkua kahvihetkiin.

Yhteistyössä SLURP:n kanssa

slurp_4.jpg

 

Perinteiseen suomalaiseen keittiöön kuuluu olennaisena osana kahvinkeitin, mutta omastani sellainen puuttuu. Syy tähän on helppo: en pidä tavallisesta suomalaisesta suodatinkahvista, ja koska itse en sitä juo, en ole laitetta myöskään itselleni ostanut. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö joisi kahvia lainkaan, minulle kahvi vain on osa nautintoa, ei niinkään tapa.

Koska en kanna kaupasta viikottain Juhlamokkaa tai Presidenttiä, olen erittäin tyytyväinen siihen, että myös muitakin mahdollisuuksia on…

”SLURP, juuri se oikea minunlaiselle nautiskelijalle.”

 

slurp_1.jpg

 

slurp_2.jpg

Tutustuin SLURP:in konseptiin jo sen alkuaikoina ja olin myyty. Kuinka helppoa ja niin hyvää. Kaksi vuotta sitten kerroin tästä palvelusta tarkemmin. Tässä ajassa on valikoima nettikaupassa laajentunut, ja mm. pakkaukset muuntuneet, mutta…

Lyhyesti sanottuna SLURP toimittaa kotieteiseesi herkullista kahvia, sinä päätät minkä tyylistä ja miten, sitten vain kahvinkeittoon. 

Koska en itse tosiaan ole tapakahvittelija, pidän erityisesti siitä, että voin saada kaappiini monia erilaisia papuja, sitä tiettyä herkutteluhetkeä odottamaan. Kahvihyllyni tosin tuoksuu niin hyvältä, että huomaan haistelevani papuja usein, ja välillä jo se tuo nautintoa. Mutta parhainta onkin se valinta, mitkä pavut juuri sillä hetkellä pääsevät jauhatukseen ja juomana kuppiin? 

 

slurp_3.jpg

 

slurp_5.jpg

 

Tummaa paahtoa, välillä vaaleaa paahtoa, papuina, pieni paketti, valmistus useimmiten Chemexillä, ne ovat minun valintani tilaukseeni.

Chemexillä voin valmistaa hitaasti suodatettua kahvia, joka suodattumisen aikana kerää kaikki ne maut ja nyanssit itseensä. Ei ole varmaankaan mikään yllätys, että siinä ohessa tulee usein nautittua myös leivos jos toinenkin… mutta sitähän hyvä seurakin välillä vaatii?

Mutteripannuni pääsevät tositoimiin varsinkin silloin, kun haluan keholleni vireyttä. Tosin myönnettäkööt, että vaikka se perisuomalainen kahvikuppi ei itseäni virkistä, voin välillä saada mutteripannulla hyvät tärinät sormiini. Joten kyllä, kahvilla ja sen paahtoasteella, sekä valmistustavalla on väliä. Juuri tämän takia pidän kovin siitä, että kaapissani on valinnanvaraa, koska kahvillakin todella on väliä.

 

Tiesitkö muuten, että voit nykyisin tilata myös kahvinvalmistusvälineitä SLURP:n nettikaupasta? Saat sieltä siis sekä kahvit, että myös välineet sen valmistukseen. On vain pakko tunnustaa tässä kohdin, että siihen hifistelyyn, jonka SLURP mahdollistaa… siihen voi jäädä koukkuun, todellakin. Lahjakortteja on myös mahdollista hankkia, joten jos haluat saada ystäväsi luona nautinnollisen kahvikupin, tiedät millaisen kortin ojentaa syntymäpäiväjuhlilla. 

slurp_6.jpg

 

slurp_7.jpg

Kiitos käsimallina  toimimisesta Elina K.:lle rouvalle, jonka käsiä eräs opettaja kerran pelottaviksi moitti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *