Suolaisen suklaiset tortillat.

Näin vapun jälkeen on yhdellä, jos toisellakin kulhojen pohjalla rippeitä juhlaherkuista. Herkuista voi helposti loihtia jotain vielä parempaa, tai miksei varata suoraan ainesosia tämän tyyliseen välipalaan.

Suolaisen ja makean yhdistelmä jakaa ihmiset usein eri leireihin, itse istun ehdottomasti siellä kannattajien leirissä, oi kyllä! Tuon yhdistelmän himosta syntyikin kerran tämä herkku, kun kaapeissa majaili rippeitä niin suolaisista ruuista, kuin makeistakin. Tämä kyseinen ruoka-annos kuuluu sarjaan: Niin yksinkertaista, että oikein hävettää, ettei ole tullut aiemmin keksittyä.

 

Suolaisen suklaiset tortillat:

  • Tortillalettuja
  • Suklaalevitettä 
  • Popcornia

Ja näin helppoa se on! Tortillan päälle reilu kerros suklaalevitettä, joka voidellaan tasaisesti koko alueelle. Popcornia kourallisen verran suklaalevitteen päälle, noin puolikkaalle alueelle tortillasta. Tortillan taitto, niin että kaikki popcornit ovat välissä. Suuta kohden.

IMG_0664.JPG

Tätä ideaa voi muokkailla hyvinkin paljon. Tortilla tuo hyvän pohjan täytteille ja se myös tasapainottaa makuja. Mikäli mansikoita pyörii vain muutama hassu rasiassa, marjat ohuiksi viipaleiksi ja suklaalevitteen kanssa tortillan sisään.

Katselin juuri yksi päivä Instagramissa videota, jossa täytekakku koottiin ohuista lätyistä kerros kerrokselta korkeammaksi, täytteitä väliin heittäen. Samalla syttyi idea, miksei tortilloita käyttäen voisi tehdä samantyylistä kakkua? Makeanähky tulisi tasapainotettua ja tekijä pääsisi myös vähemmällä vaivalla. Kesäpiknik voisi olla oiva paikka testata suolaisen makeaa kakkua testiryhmällä.

 

Miten muuten olen hyödyntänyt tortilloita helpossa ruuanlaitossa? Käy kurkkaamassa ohjeet täältä:

Tortillalettuset

Kavereita tortillan päällä.

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *