Tarvitaan vain KSH.

Maisemani taitaa olla tänään aikalailla tämä näkymä, minkä näen illalla silmät sulkiessani, ja aamulla ne avatessani. Okei jos rehellisiä ollaan, viimeisenä ennen nukahtamistani näen useimmiten Netflixin puhelimen ruudulla, ja tuon sänkykatokseni näen ennen aamua yön aikana kymmeniä kertoja. Oli miten oli, keho ei jaksa tänään liikkua mihinkään. (Tämä postaus on kirjoitettu normaaliin tapaan useassa osassa, muutama lause kerrallaan yhdellä sormella puhelimella naputeltuna.)

 

Miten sitten lausunnoissani kirjoitetaan huolitellun näköisestä hymyilevästä nuoresta naisesta, joka kommunikoi itsevarmasti, ja josta saa positiivisen vaikutelman? Tarvitaan vain hieman K:ta, aika paljon S:ää, ja hyvää H:ta!

image.jpeg

 

KAHVIA

SARKASMIA

ja

HUULIPUNAA

 

Kyllä, tämä paitani kertoo kaiken olennaisen. Niin osuva se on, että jo ennen sen tilaamista sain useammaltakin kaverilta kommenttia, kuinka maailmassa ei voi olla minulle sopivampaa paitaa. Normaalisti vihaan tekstipaitoja, mutta tämän kohdalla täytyi tehdä poikkeus. 

image.jpeg

 

Koo niin kuin kahvi. Ei, ei Moccamasterilla keitettyä litkua, vaan vahvempaa ja aromikkaampaa eliksiiriä. Tavallista kahvinkeitintä ei asunnostani löydy, mutta erilaisin välinein saan tehtyä neljällä tapaa kahvia kuppiini. Riippuen hieman millaista kahvia satun juuri sillä hetkellä kuppiini toivomaan. Isoja määriä en kahvia juo, enkä edes joka päivä. Se on ennemminkin nautinto, kuin tapa. Hyvää kahvia kuppiin siis, ja kuppi huulille!

 

Äs niin kuin sarkasmi. Oi huumorintaju, kuinka tylsää ja väkinäistä elämä ilman sinua olisikaan. Kummeliläpät eivät kuulu lempiasioihini maailmassa, mutta arjen sarkasmin viljely sitäkin enemmän. Kyllä, se on minulle sen verran tärkeää, että mainitsin asiasta työpaikkailmoituksessa henkilökohtaista avustajaa etsiessäni, sekä kartoittaessani sopivia psykoterapeuttikanditaatteja. 

 

Hoo niin kuin huulipuna. ”Odota vähän. Täytyy laittaa huulipunaa, että tunnistaa tytöks.” Tuon lauseen kuulee suustani, hän joka kahvilla tai syömässä kanssani käy, ja on pöydästä nousemassa. Meikit kasvoilla, ja aina hieman huulipunaa. Normaalina päivänä laukustani löytyy noin seitsemän huulipunaa, loppujen ollessa väriluokiteltuina kylpyhuoneen laatikossa. 

 

(Paidan löydät täältä. Kyseessä ei ole mainoslinkki, eikä tämä ole yhteistyöpostaus.)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *