Tatuointeja, taidetta, musiikkia ja uniikkia fiilistä Hämeenlinnassa viikonloppuna

Yhteistyössä Unique Art Tattoo Festivalin kanssa

 

En enää edes muista montako tatuointia ihollani on, enkä oikeastaan osaa edes sanoa mitkä tatuoinneistani lasketaan yksittäisiksi kuviksi. Minun ei ollut tarkoitus ottaa niitä paljoa, mutta kas kummaa, niin vain kävi. Oikea käteni alkaa pikkuhiljaa täyttymään täyteen hihaksi, ja suunnitelmia ympäri kehoa on mielessäni. Mikäli raha ei olisi esteenä, saattaisin ottaa kuvia lähes viikottain, vaikka kehoni pistäisi kyllä hanttiin. 

 

Tänä viikonloppuna imen lisää intoa tätä taidemuotoa kohtaan, hengitän fiilistä, tsekkailen erilaisia tyylejä, selailen kansioita, ja väännän kättä itseni kanssa siitä, tuleeko ikuinen matkamuisto ihooni. Että mitä siis? Toisin sanoen kelaan renkaani junaan kohti Hämeenlinnaa ja suuntaan Unique Art Tattoo Festival tapahtumaan. Nyt kolmatta kertaa järjestettäville tatuointi- ja katutaidefestivaaleille on tulossa mielenkiintoinen kattaus ohjelmaa. Kyse ei ole vain tatuoinneista, vaan luvassa on myös musiikkia, taidenäyttelyitä, safkaa ja designia. 

Mielenkiintoisia juttuja tapahtumassa ovat mm. Tatuoimisen kokeilua keinonahkaan, sekä Mystery Tattoo wall. Voit siis itse kokeilla, millaista olisikaan olla tatuoija, vai pitäisikö duuni jättää ammattilaisille. Mikäli rohkeutta ja spontaaniutta löytyy, voi kätensä työntää seinän reiästä ja antaa jonkun tatuointimestarin luoda taidettaan musteella, sinun täysin tietämättä mitä ihollesi ilmestyykään. Pysyvästi. Kuinka hienoa olisikaan, mikäli valokuvaaja olisi nappaamassa kuvan niistä hetkistä, kun uhkarohkeat kätensä takaisin seinästä vetävät, ja ensi kertaa iholleen taiteillun kuvan näkevät. Kieltämättä sen verran kihelmöintiä tuo konsepti kehooni aiheuttaa, että pitääkin pohtia olisiko minusta tuohon. Anteeksi äiti. 

 

Voin jo aistia sen tunnelman, joka Verkatehtaan viikonloppuna valloittaa, oi sinne siis!

IMG_1253.JPG

Unique Art Tattoo Festival

14.-15.7.2017

Verkatehdas, Hämeenlinna

Liput: 12€/ yksi päivä, 17€/ kaksi päivää

www.uniqueartfestival.com

 

kauneus meikki suosittelen trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *