Vaatteista mukavimmat.

Pyjamat. Oi ihanuuksia! Paitsi että minä olen tarkka, hirmuisen tarkka siitä millaisia yövaatteita oikein pidänkään. Vaikka suurin osa pyjamistani on isoilta vaateketjuilta, tulee niiden kuitenkin täyttää monta kriteeriä, oi kyllä. Mietipä nyt, kuinka paljon pidät yövaatteita päälläsi, aika paljon. Tulisiko niitä käyttää silloin, kun olon pitäisi olla kaikinpuolin hyvä ja olisi mahdollisuus ladata akkuja? Kyllä. 

image.jpeg

Miellyttävä, sellainen tulee pyjaman mielestäni olla. Materiaali, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Malli, joka ei tunnu hankalalta mistään. Ulkonäkö, josta pitää. 

Ostaessani pyjamia hiplailen materiaalia. Tarpeeksi pitkään kun on materiaalia hiplannut, voi siirtyä katsomaan itse ulkonäköä ja mallia. Kevyt, ei mistään puristava, sängyssä pyöriessä ”mukana liikkuva”, kaiken kaikkiaan sellainen missä on hyvä olla. 

Pidän aika tarkkaa kuria unihygieniassa. Vaihdan lakanat usein, samoin pyjamatkin. Välillä saattaa tulla oikein innostunut olo, kun tietää että ne tietyt yövaatteet on juuri pesty, ja illalla saa ne päällensä pukea! Usein tulee valittua ne tietyt samat, ja jotkut ovat vain kerta kaikkiaan ylitse muiden. Saattaa vaikuttaa hassulta, että paasaan näinkin ylitsevuotavasti yövaatteista, mutta kun sängyssä viettää paljon aikaa lepäillen ja voimia keräillen, merkitsevät ne paljon. On jokseenkin huvittavaa kuinka joistakin pyjamista tulee niinkin tärkeitä, että niitä käyttää pitkään, olivat ne sitten kuinka reikäsiä ja kuluneita tahansa, ikään kuin pienen lapsen turvariepu.

image.jpeg

Useammankin kerran on omalla kohdalla käynyt niin, että tavallinen arkikäyttöön ostettu paita onkin päätynyt yökäyttöön. Välillä vain jotkut materiaalit ja mallit tuntuvat niin ihanilta, että niissä viihtyy pidempään ja pidempään.

Uni. Se voi olla vaikea ja hankala, mutta miellyttävät asiat hälventävät pelkoa sitä kohtaan. Toki myös arkipäivän luksus tulisi olla monessa asiassa mukana, kuten pyjamissa, joissa viihtyy.

image.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *