Lempparini Calvin Klein

 

Lempimerkkini on ollut jo useamman vuoden ajan Calvin Klein. Pidän kyseisen merkin vaatteista, laukuista ja koruista. Ehkä juuri sen ajattoman tyylin vuoksi. 

image.jpg

Vanhimmat vaatteet ja laukut ovat edelleen muodikkaita vaikka ovatkin olleet vaatehuoneeni vakiokalustoa jo useamman vuoden ajan. Tämän kesän must juttuja on mielestäni tämä ihana pieni olkalaukku sekä teräksinen rannekoru. 

image.jpg

Olen tarkka vaatteistani ja asusteista. Tarkoitan tällä sitä, että pyrin pitämään niistä hyvää huolta. En missään nimessä raaskisi jättää niitä lojumaan pitkin lattiaa ryttyiseen myttyyn. Pyrin aina laittamaan ne nätisti paikoilleen.

Yhtä tarkka olen myös pyykkäämisen suhteen.  Pesen vaatteita hyvin tarkasti ohjeiden mukaisesti ja yleensä aika hellävaraisella ohjeella. Käytännössä pesen omat vaatteeni täysin erillään lasten ja mieheni vaatteista. Huvittavaa, mutta järkevää. Toisaalta pyrin hyvin paljon myös tuulettamaan vaatteita ja vaihdan vaatteet heti kotiintullessa, joten kovin paljoa en edes saa pyykättävää aikaiseksi. 

Ehkä juuri huolellisella hoidolla ja pidolla arvokkaammat vaatteet säilyvät hyvässä kuosissa ja siistinä ja siksikin ovat ajattomia. Laatu maksaa ja joskus siihenkin kannattaa satsata. Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa ja tämä kyllä pätee monessakin asiassa. Vaatekaapistani löytyy silti hyvin monenlaista seppälää, ihan vain siksi, että on kiva pukeutua niin sanottuihin ”nopeisiin trendeihin” ja luopua niistä kyseisen trendin mennessä jo ohitse. Kierrätän paljon vaatteitani, ostan uusia ulkomaanmatkoiltani ja kirppareilta, mutta tietyt asiat säilyvät vaatekaapissani aina, erityisesti Ck:n vaatteet ja laukut.

Tämä upea rannekoru on siis Calvin Klein Hook Crystals. Korun toisella puolella säihkyvät juhlavat Swarowskin kristallit.

image.jpg

image.jpg

Tämä koru on kiva yhdistää muiden korujen kanssa ja kuten aiemmin kirjoitin, myös tämä rannekoru on todella ajaton ja tyylikäs. Juuri minun näköinen. Tosin en väitä itseäni yhtä ajattomaksi ja tyylikkääksi 😉

 

-Pampampamela 

 

muoti paivan-tyyli trendit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *