Crossfit-pohdintaa – WOD: AMRAP (unlimited) Corpse pose in a sunchair (1h) Stand up (1x) Apply sunscreen (1x) Lay down (1x)

 

img_20140608_111151.jpg

Ihanaa sunnuntaita! Täällä aurinko paistaa täydeltä terältä ja lämmintä noin 30 astetta, kesä on vihdoinkin tullut Sveitsiin! Mikäs sen ihanampaa kuin istuskella terassilla ja nauttia lämmöstä. Meidän terassi alkaa vihdoin ja viimein olla kunnossa ja valmiina auringonpalvontaa varten. 

img_20140608_111034.jpg

Viime viikolla tuli kokeiltua crossfitiä foundation classin muodossa Reebokin Crossfit-boxilla Zürichissä. Kodistani on sinne n. 5 min automatka (tai 10 min pyöräily ^_^), eli tekosyitä menemiseen oli vaikea keksiä. 

download.png

En ole vielä ihan vakuuttunut siitä onko laji mulle vielä hieman liian rankkaa, vaikka coachit vakuutti että jokaista WOD’tä voi muokata omalle tasolle sopivaksi. Mä jouduin vaan monia asioita muokkaamaan todella paljon helpommiksi ja jotkut liikkeet on mulle vielä ihan tappoa, varsinkin kun toistoja pitäisi saada tehtyä tietty määrä tietyssä ajassa (kun ei sitä nyt kehtaa 20 min vääntää jotain sarjaa joka olis tarkoitettu n. 5 minuutin mittaiseksi). Lisäksi tuntuu että jos lähden nyt täysillä crossfitiin mukaan – että siis joskus oppisin ne liikkeet ja näkisin tuloksiakin – jää mulle melko vähän aikaa ja mahdollisuuksia harrastaa muuta. Varsinkin kun olen ollut aivan rikki jokaisen treenikerran jälkeen, eikä seuraavana päivänä ole pystynyt edes kunnolla kävelemään, vaikka nyt ei ole vielä edes kyse täydestä treenistä!! Lisäksi olen saanut joka kerralla karmean päänsäryn, varmaankin johtuen siitä ettei mun kroppani ole tottunut moiseen intensiteettiin. Anyway, ei ole paljon tehnyt mieli lähteä lenkille seuraavana päivänä vaan sitten onkin tullut maattua sohvalla.. :/ Puhumattakaan salille menosta, jossa kuitenkin maksan kuukausimaksuja vähintään ensi vuoteen asti.

Mutta nyt on vielä viikon ilmainen koejäsenyys plakkarissa, eli yritän nyt ainakin kolme kertaa ensi viikolla käydä, jotta näen mikä fiilis. Onneksi ystäväni on vannoutunut Crossfit-fani, eli ehkä häneltä saan vielä vähän boostia jaksaa kokeilua. 

Jos jollakulla on kokemuksia Crossfitin aloittamisesta ilman mainittavaa pohjakuntoa, kuulisin mielläni miten on mennyt!

Mutta nyt nauttimaan auringosta ja aurinkotuoliin hikoilemaan piparminttu-jääveden ja SPF 30-aurinkoöljyn kanssa, kyllä sitä huomennakin ehtii pähkäillä liikuntauransa suuntaa!

Ciao ciao!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *