The beginning – ensimmäinen viikko

Here goes nothing – kaksi uutta haastetta alkaen tästä viikosta: kropan ja mielen treenaus sekä blogin pitäminen. Veikkauksia otetaan vastaan kumpi haaste jää nopeammin matkan varrelle. Ensialkuun pikaiset faktatiedot itsestäni:

1. Täytin juuri kolmekymmentä ja luultavasti tämä ”projekti” on pitkälti ikäkriisin tulosta. 

2. En ole koskaan ollut erityisen urheilullinen, saatika kilpailuhenkinen (motto: alita aita sieltä mistä se on korkein). 

3. En ole oikein koskaan saanut mitään tavoitteitani saavutettua (jollei koulujen päättötodistuksia lasketa),vaikkakaan aloittamieni laihdutuskuurien määrää ei voi edes sormilla ja varpailla yhteensä laskea. Ja tämä alkaa pikkuhiljaa pänniä. 

4. Asun Sveitsissä kuudetta vuotta, enkä ole koskaan aikaisemmin ymmärtänyt täkäläisten kuntoilu-innostusta. Lähinnä raivostuttavaa että ihmiset haluavat aina kävellä joka paikkaan kun raitiovaunukin olisi tarjolla. Eli pakko kai sitä on itsekin ryhtyä kuntoilemaan jottei tarvitse yksin sillä raitiovaunulla matkustaa.

5. Nykyiset strategiset mitat ovat katastrofaaliset, 166 cm ja 79 kg Ikean halpavaa’alla punnittuna. Tarkempia tietoja seuraa ensi lauantain kuntotestin jälkeen. 

Varsinkin kohdista 1 ja 5 johtuen viime viikolla iski pakottava tarve päästä liikkumaan. Koska en halunnut tätä fiilistä hukata, ilmoittauduin heti paikalla pilates-tunneille sekä päätin jopa palkata personal trainerin viideksi viikoksi. Näistä lisää myöhemmin. Lisäksi shoppasin netistä jos jonkinlaista kuntoilutarviketta sekä -vaatetta, sillä olen vakuuttunut vaatteiden vaikutuksesta suoritukseen (tai ainakin motivaatioon). 

Tänään pääsin jo ensimmäisiä shoppailu-bingen antimia kokeilemaan kun www.fitness4all.ch : sta tilaamani paketti oli saapunut postiin. Matkalla poikkesin vielä tavaratalon kautta hakemassa 2kg:n käsipainot. 

Postin selkävaivainen täti kieltäytyi nostamasta pakettiani painonsa vuoksi ja kyseli mitä ihmettä olen oikein tilannut. 

img_20130827_224752.jpg

 

Raahattuani kyseisen 16 kg:n painoisen paketin sekä 4 kg käsipainoja autolle ja sieltä kotiin olin jo hyvin pitkälti samaa mieltä kuin postin täti. Mutta kun paketin avattuani sieltä paljastui tämä, teki vaan mieli päästä heti kokeilemaan:

20130827_192818-1.jpgErityisesti tuo ”warning”-kyltti oli herkullinen!16 kg:n kahvakuula on siis uusi perheenjäseneni. Tarkoituksena olisi hankkia muutamia eri painoisia kuulia kotikäyttöön, jotta voin personal trainerin kanssa treenattuja juttuja käydä myös kotona läpi. Aloitin nyt sitten tästä pahasta pojasta ja tein n. 45 min treenin käyttäen painoja/kahvakuulaa osassa harjoituksista. 

Lopuksi vielä total body stretch (vinkki: käännä videosta äänet pois ja kuuntele mieluummin kakkosvideota repeatilla). Ja avot!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *