Fifty Shades – kuinka pitkään tarina voi jatkua?

fifty shades darker

 

Uudesta Fifty Shades -elokuvasta julkaistiin juuri traileri. Trilogiaa jatkava Fifty Shades Darker tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan alkuvuonna 2017, vaikka edellinen Fifty Shades -elokuva ei tainnut olla kummoinenkaan menestys. Ainakin se sai kehnoja arvosteluja, vaikkei sen puoleen, eivät sarjan kirjatkaan ole koskaan olleet kriitikkojen suosikkeja.

Samoihin aikoihin elokuvan kanssa tullaan julkaisemaan taas uusi Fifty Shades -kirja. Trilogian jälkeen E. L. James on jo kirjoittanut yhden kirjan, jossa tapahtumia käsitellään Christianin näkökulmasta. Kohta näitä Christianin näkökulmasta kirjoitettuja kirjoja ilmestyy sitten toinen. Ilmeisesti näille edelleen riittää lukijoita, ja jos kirjat myyvät, niin kannattaahan niitä kirjoittaa lisää.

Luin aikoinani Fifty Shades -trilogian pari ensimmäistä osaa, ja ne olivat minusta oikein kelpo viihdettä. Mikäs niitä lukiessa. Vähitellen alkaa kuitenkin tuntua, että voisiko homman jo laittaa pakettiin. Nainen tapaa miehen, he harrastavat paljon seksiä ja menevät lopulta naimisiin. Tarina ei ole niin erikoinen, että siitä loputtomiin voisi mielekkäällä tavalla ammentaa irti uusia sävyjä.

Vaikka sitten ilmestyihän sitä Harry Potteristakin taas uusi näytelmä…

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *