Hip hei, kotikuntosalille tieni vei

now.png
kuva: weheartit

Hihiii! Voisinko olla enempää innoissani! Ü Oon jostain kummasta kaapinut taas inspiraation kuntoilua kohtaan. Tajusin tänään, että maailman helpoin tapa on treenata kotona! Mulla onkin jo sopiva alusta, koska käyn joogaamassa ja pilatespallokin löytyy eli en tarvi enää ku muutaman kilon käsipainot niin kotikuntosali on pystyssä. Hätätapauksessa voin käyttää jotain kodin esineistöä hyväkseni, esim. kirjoja, ennen kuin saan painot hankittua. Kirjotin jopa ”saliohjelman” ylös, jota alan toteuttamaan. Ü I’m so excited and I just can’t hide it!

Tää on ihan käsittämättömän vaivatonta ja helppoa! Pystyn pitämään lihaskuntoa yllä kotoa käsin vielä pitkän aikaa, eikä mun tarvi siirtyä oikean kuntosalin puolelle, jos en ihan tosissaan halua alkaa kasvattamaan lihasta ja treenaamaan. 🙂

Tekkee mieli tehä vatsalihaksia! Tääkin on tässä parasta: voin tehä tätä ihan silloin ku musta vaan tuntuu siltä. ♥ Eli meikä tyttö lähtee tästä kuntoilemaan MO!

workout.png
kuva: weheartit

suhteet oma-elama terveys liikunta
Kommentit (1)
  1. Heti viimeisin blogikirjotukses osui ja uppos! Itse treenaan kans kotona ja ilman välineitä. Aloitin maaliskuussa tekemään kaikennäkösiä liikesarjoja ja vähensin hiilihydraatteja, mutten tosiaan luopunut niistä 😉 Ei enää ainakaan nuudeleita opiskelijan iltapalaksi 😀 Voin sanoa, että kun vaan jaksoin tehdä tietyt ennalta määräämäni liikkeet ja muistin syödä oikein (ikinä en kiellä itteltäni mitään, eihän siitä muuten tuu mitään), niin nyt oon tavoitteessani. Nyt oon hellittänyt, ettei mene överiksi. Syön silti hyvin, mutta myös herkuttelen *nam* ja liikun silloin tällöin ylläpitääkseni tän hyvän olon.

    Vaikutat niin elämäniloiselta ihmiseltä, että jatka samaan malliin 😉 Jään mielelläni seuraamaan sua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *