10 x EN TYKKÄÄ

Photo 8.9.2018 20.10.25.jpg

H e l o u ! 

Viimeks jaoin teille 10 asiaa, joista tykkään. Nyt ois aika kertoo kymmenen asiaa, jotka ei kuulu mun lemppareihin. 

 

1. K I I R E

En voi sietää kiireen tunnetta. Musta tulee vähintäänki äkäpussi jos kiire iskee. Kaikista ahistavin tilanne on, jos kaverit seisoo jo ovella tekemässä lähtöä ja mulla ei ole vielä edes tavarat kasassa tai kenkiä jalassa. Silloin saatta olla pieni paniikin poikanen lähellä. 

 

2. I H M I S P A L J O U S 

Mua ei kannata etsiä stockmannin hulluilta päiviltä, ämpärijonoista, alennusmyynneistä tai mistään muualta, missä on paljon ihmisiä. Hermoromahdus ei ole kaukana ihmispaljoudessa. Ahdistus alkaa iskemään ja panta kiristyy pään ympärillä. 

 

3. H Ä V I Ä M I N E N 

Oon todella huono häviäjä. Jos haluat mukavan illan mun kanssa, niin anna suosiolla voitto mulle. Muistatteko musta pekka -pelikortit? Pelattiin sitä monesti äitin kans, kun olin pieni. Jos tilanne näytti uhkaavasti siltä, että Pekka oli jäämässä mun käteen, kortin saattoi löytää revittynä sohvatyynyjen välistä.

 

Photo 8.9.2018 20.12.44.jpg

 

4. K A U H U E L O K U V A T 

Eieieiei. Iso ei. Oon maailman pahin nössö, joten ei. Oon kumminkin kehittänyt keinon katsoa kauhuelokuvia, jos niitä jostain syystä joudun katsomaan. Jännittävissä kohtauksissa voi miettiä elokuvan tekemistä, miettiä näyttelijöitä näyttelijöinä ja niitä kuvaajia ympärillä. Ei pelota sen jälkeen enään niin paljoa 😀 Olkaa hyvä vaa vinkistä! 

 

5. J U U S T O T 

Vuohenjuusto, aurajuusto, kaikki pahalle haisevat juustot, voimakkaan makuiset juustot, raejuusto, ei kiitos. Olen perus oltermanni-tyttö ja fetalle sekä halloumille sanon kyllä kiitos. Jos ajatuksena on joskus tehdä minulle yllätysillallinen, niin vältä suurinta osaa juustoista. Molemmat vältytään sillä kiusallisilta tilanteilta.

 

6. L A T T I O I D E N   L U U T U A M I N E N 

Kuuluu samaan kategoriaan kuin roskien vieminen. Aina yhtä hankalaa. Imurointi on ihan parasta, mutta luutuaminen… ei. En edes tiedä minkä takia se on niin vaivalloista. Jos sieltä löytyy joku innokas luutuaja niin saa ilmottautua! Voidaan tehdä jako, mää imuroin ja sää luutuat. 

 

Photo 8.9.2018 20.21.56.jpg

 

7. S Ä H L Ä Ä M I N E N 

Oon pahin säheltäjä ikinä ja se on ärsyttävää. Onnistun aina puottaa tai kaataa kaiken. Astioita särkyy, kahvit pöydillä ja pahimpina päivinä törmäilen seiniin ja oviin. Onnistun myös hukkaamaan koti-avaimet omaan kotiin ja unohtelen pankkikortin kotiin kauppaan mennessä. 

 

8. O D O T T E L U 

Oon kärsimätön ihminen. Haluan, että kaikki tapahtuu nyt ja heti. Mutta reissujen odottelu on kivaa 🙂 

 

9. M A I T O 

En oo koskaan tykännyt maidosta. Päiväkodissa, kun muut lapset joivat maitoa niin mää join porkkana-ananasmehua. On muute iha parasta mehua! En kestä maidon hajuakaan. Se saa mut yökkimään. Jopa maidon siivoaminen pöydiltä tekee tiukkaa. Jotenkin se vaan ällöttää. Outoa varmana monen mielestä. Maistoin kumminkin maitoa vuonna 2015 ja sen jälkeen en oo samaa virhettä tehny 😀

 

10. O M A   Ä N K Y R Ö I N T I 

Toimin välillä lasten aivoilla. Löytyy nälkä- ja väsykiukku. Ja silloin kun se iskee, niin se turhauttaa jopa allekirjoittanutta. Myös huono treeni saa ihan raivon partaalle. Välillä mun kiukuttelu huvittaa muita, koska se on niin naurettavaa, mutta välillä se menee yli. 

 

Photo 8.9.2018 20.12.55.jpg

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (2)
  1. Hei vähän tää on kiva postaus, tälleen tutustuu ihan eri tavalla ihmiseen tekstien takaa. 🙂 Ja nää kuvatkin on tosi upeita! Pitäisi itekin muokata joskus asukuvien kaikki kuvat mustavalkoisiksi, toimii jotenkin tosi hyvin. 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Listoja rakastavana on helppo kirjottaa tämmösiä 😀 Ite tykkään niin paljon mustavalkosista kuvista, että voisin aina vaan pistää niitä! Suosittelen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *