Kuka olen?

Moikka!

Ensimmäisen postaukseni ideana on kertoa hieman itsestäni ja tämän blogin aiheesta sekä siitä, miksi päätin luoda blogin.

Olen pian 21-vuotias nainen ja asun Lahdessa maaseudulla, toistaiseksi vielä vanhempien luona. Ideana olisi kuitenkin muuttaa Lahden keskustan läheisyyteen kesällä tai alkusyksystä, sillä aloitan sairaanhoitajan opinnot Lahden ammattikorkeakoulussa syksyllä. Tällä hetkellä käyn kuntouttavassa työtoiminnassa.

Perheeseeni kuuluu vanhemmat ja 16-vuotias pikkuveljeni. Vanhemmat sisarukset ovat kolmekymppisiä ja asuvat tietysti omillaan. Lisäksi kotona asustaa kaksi kissaa ja koira.
Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu rutkasti asioita, mutta jaksan viettää niiden parissa surullisen vähän aikaa. Kiireen syy, vaiko sitä kuuluisaa laiskuutta..? Minut löytää pari kertaa viikossa salilta ja sunnuntai-iltaisin keikuttamasta pyllyä zumbassa. Tiede, etenkin lääketiede on lähellä sydäntäni. Ihminen ja sen anatomia ja fysiologia on aihe, mihin jaksan uppoutua ja siksi tulevat urahaaveetkin suuntautuvat sote-alalle.

Rakastan myös eläimiä, ruuanlaittoa, kesää ja nousuhumalaa. Rakastan ihmisiä, vaikka sosiaaliset taitoni ovatkin vähän puristuksissa ahdistuksen takia. Rakastan musiikkia ja musiikkimakuni on erittäin laaja, joskin se painottuu lattareihin ja räppiin. Haluan omistaa tulevaisuudessa moottoripyörän, jolla ajan nahkatakki päällä.

Olen aina tykännyt kirjoittaa, vaikka se on nyt pitkäksi aikaa unohtunutkin. Puhelimeni muistio on täynnä erilaisia tekstejä tunnetiloistani ja hankalista hetkistäni. Ajatusten ja tunteiden oksentaminen johonkin muistioon tai paperille luo etäisyyttä ongelmiin ja auttaa hahmottamaan ne realistisemmassa valossa kuin mitä ne pään sisällä usein ovat. Tästä syystä blogin aloittaminen on pyörinyt jo pidemmän aikaa mielessäni. Sen lisäksi, että se tulee toimimaan itselläni yhtenä keinona käsitellä asioita, sen tarkoitus on myös lisätä osaltaan tietoisuutta ahdistuneisuushäiriöstä ja valottaa hieman myös syömishäiriötä.

Tulen käsittelemään täällä oman arkeni lisäksi ahdistuneisuushäiriöön liittyvistä muistakin asioista ja tuon aiheista omia näkemyksiäni esille. Postauksia aion tehdä mm. lääkehoidosta, terapiasta, työelämästä ja siitä selviytymisestä sekä asenteista. Lisäksi otan enemmän kuin mielelläni vastaan toiveita aiheisiin liittyen.
Katsotaan, mitä blogista tulee 🙂

hyvinvointi mieli terveys
Kommentit (2)
  1. Hei ja kiva kun kirjoitat! Lilyn puolelta löytyy mun vanhoja kirjoituksia, myös ahdistuneisuushäiriöstä ja nykyisiä löytää täältä: https://naissanelioissa.wordpress.com/
    jos tykkäät lukea. 🙂

    1. Käyn tutustumassa 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *