I feel good !

Viimeeksi synkistelin kun en tuntenut saavani mitään aikaiseksi, noh nyt tähän on tullut täys käännös. Ystäväni, joka onnistui tiputtamaan sen 8 kiloa, pyysi minua eilen salille illalla ja olin vaan että mikä ettei kiva saada seuraa. Tehtii koko vartalon treeni, ehkä enemmän painotettuna käsiin. Treeni oli aika killeri ja heräsin viime yönä siihen että joka paikkaan sattuu ja pakko nousta hakemaan Panadolia. Sen jälkeen uni maistoi hyvin ja aamulla olo oli mitä mainoin. Sitten vain tänäänkin kilautus ystävälle ja treeni treffit oli sovittuna.

Lisäksi tuli eilen ennen treeniä ostettua uudet salikengät! Kyllä niillä kelpaa nyt liikkua ! 

Tänään oli sitten jalkapäivä. Ja huh että tulikin tehtyä niitä kinttuja. Ensin lämpöä alle fillarilla ja sitten treenin pariin. Aloitettiin kevyesti kyykyillä tangon kanssa. Aloitin eka 5 päissä ja sitten tuntu että ” ja helvetti lisää rautaa kehiin” ja laitoin vielä 2,5 perään eli 7,5kg per pääty. Sillä sai jo aika hyvän poltteen jalkoihin ja perään. Sitten muutama sumokyykky vielä  8kg:n kahvakuulan avustuksella. Sen jälkeen penkille istumaan ja ylös sekä 10kg lisäpaino, ihan kuin painoa ei olisi jo tarpeeksi omasta takaa ! Siinä vaiheessa jo V:t lenteli hyvään tahtiin kun poltteli jalkoja aika hyvin, mutta eihän tässä ollut vielä kaikki. Sitten perus takareisi ja etureisi laitteessa, kummassakin sen verran painoa että tuntuu. Jotta treeni olisi täydellinen piti vielä käydä prässissä kokeilemassa mitenkä nousee, nousisiko joskus saatu 120kg vielä… Nousihan se ja meni vielä hyvin toistotkin. Siinä vaiheessa vaan alko jalat olemaan niin kipeenä ja hapoilla että oli pakko jättää siihen, vähän harmittaa kun olisin halunnut oman enkan rikki mutta ehkä ensikerralla. 

Treeni kyllä osui ja upposi aivan loistavasti, ja nyt kun tätä tässä kirjoittelen suihkun jälkeen persaus kipeenä niin ei voisi olla parempaa tunnetta! Nyt on hyvä olla kun päivän treeni on tehty ja loppu illan saa vain olla ja nauttia hyvästä olosta. Huomenna olisi vuorossa keskivartaloa, se jos mikä vaatii apua…

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *