Hyvin menee + Galetten ohje

Kuten otsikossa kerroin, laihdutusrintamalla menee hyvin :D. Paino tippuu hyvää vauhtia.

Nyt on tullut enemmän mielitekoja kuin dietin alussa. Olen repsahtanut jopa juomaan kolme olutta toissa viikonloppuna mökillä ollessani :/  Samoin leipää tekee monesti mieli ja suolaa!

Suunnittelin, että voisin kokeilla valmistaa  Dukanin lettusta eli Galettea, jospa se korvaisi leivän. Galetten valmistusohje:

1,5 ruokalusikallista kauraleseitä
1,5 ruokalusikallista rasvatonta maitorahkaa
1 kananmuna (oman valinnan mukaan joko pelkkä valkuainen tai koko muna)

Sekoita leseet ja maitorahka keskenään, sekoita joukkoon kananmuna. Lisää mausteita oman maun mukaan ja sekoita huolellisesti. Kaada seos paistinpannulle ja paista 2-3 minuuttia molemmin puolin. Lettuset säilyvät Dukanin mukaan reilun viikon jääkaapissa folioon tai tuorekelmuun pakattuna, joten halutessaan voi tehdä useamman kerralla (kunhan muistaa että niitä saa syödä vain yhden päivässä). Letut voi myös pakastaa.

Galetten voi nauttia joka makean tai suolaisen täytteen kera, esim lohi tai maustaa vanilijauutteella.

– MadameD-

 

Hyvinvointi Oma elämä Hyvä olo Terveys