Jännittävä alku!

Alku, uuden opetteleminen ja uuteen totuttautuminen on aina yhtä jännittävää. Puhun nyt yleisellä tasolla. Kaiken uuden edessä ollaan aina peukalo keskellä kämmentä, sillä eihän kukaan ole seppä syntyessään. Puhun jännittävällä alulla tarkoittaen etenkin tätä blogia, mutta myös muista suurista aluista, joita elämäni on päättänyt eteeni kantaa, ja joiden kanssa olen ihan yhtä hukassa kuin tämän blogin.

 

Olen 19-vuotias Made, ammatiton sairaslomalainen. Rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista, nukkumista ja kotona kotivaatteissa löhöämistä. Puhelias postipatemieheni, rakas pieni masuasukkimme sekä ahdistuneisuushäiriö on myös iso ja rakas osa elämääni.

 

 

Blogissani pääset seuraamaan nuoren elämää äidiksi, raskausaikaa jota varjostaa jokaisena hetkenä ahdistuneisuushäiriö, ja sitä, miten tästä kaikesta tullaan selviämään. Pieni masuasukkimme on vasta limen kokoinen, mutta silti hän on jo muuttanut minun ja postipatemieheni elämää hurjasti. Ja muutokset tulee vain jatkumaan tästä eteenpäin!

 

Ihanaa keskikesän juhlaa sateesta huolimatta, palataan asiaan kun arki jälleen koittaa!

// Made

Kommentit (2)
  1. Odotan kivasti pääseväni lukemaan, kuinka ahdistuneisuushäiriöstä huolimatta pienen lapsen vanhempana voi pärjätä. Itselläni myös mt sairauksia ja aloitin blogin family life

    1. Kovasti tervetuloa seuraamaan meidän arkea! <3

Kommentointi suljettu.