”Me at school. Lazy day,”

Heipsanssaa! Oon tässä alkuviikon ollut kipeänä ja näin ollen tänään oli ensimmäinen päiväni koulussa tällä viikolla. Oli ihan hassua olla siellä, kun en tosiaan oo ollut koko viikkona ja tuntui, että oon nyt ihan hukassa kaikkien juttujen kanssa mitä teen ja jään aikataulusta ihan kamalasti jälkeen! Seuraavassa hetkessä tajusinkin, että olen tehnyt niiiin paljon asioita jo tähän mennessä, että numeroiden korotukseni yhteishakuun mennessä ei todellakaan ole enää kaukana. Jes! Joten tämä päivä meni lähinnä laiskotellessa. Haahuilin ympäri ämpäri, join kahvia ja juttelin vaan ihmisten kanssa enkä meinannut saada mitään aikaiseksi. Tulihan siitä kuitenkin pari kappaletta fysiikkaa väännettyä ja vähän historiaakin, mutta siihen se sitten jäi.

Meidän opettajat muuten piti tänään jonkintasoisen luennon meille attribuutiosta, mikä oli oikeesti tosi mielenkiintoista. Puhuttiin paljon ihmisen käsityksestä omasta itsestään ja miten harva (etenkin suomalainen) omaa oikeasti optimistisen käsityksen omasta itsestään ja tekemisistään. Tehtiin siihen päälle sitten jokainen yksinään sellainen testi tietokoneella, mikä antoi vähän suuntaan, minkälaiseen kastiin tavallaan itse kukin kuuluu. Minä olin sekava tapaus. Täynnä optimismia, defensiivis-pessimistiä ja kaikkea muutakin. Aika hassua, olen aina pitänyt itseäni hirveän optimistisena ja usein nousen kuopasta kuin kuopasta ylös ja uskon parempaan ja uuteen yritykseen, mutta toisin kävi. Tosin tuokin testi oli yksi niiden muiden joukossa, joka ei todellakaan anna ihmisestä sitä oikeaa ”psykologista analyysiä”, vaan viitteen johonkin suuntaan ja kaikki tulokset riippuu päivästä ja mielialasta.

Koulun jälkeen käväsin sitten kamuni kanssa Anttilassa ostaakseni hiusvärin. Kävelin ulos kassi täynnä tavaraa. Mutta näin siinä tosiaan aina käy. Tosin kaikkea noista olisin jossain vaiheessa lähiaikoina käynyt ostamassa, kun hiuslakkakin on loppunut ja shampookin on aika finito ja hiuspuuteria on pitänyt pitkään jo kokeilla näihin jatkuvasti lässähtäviin ”lättäpaskoihin” kuten Sami Hedberg tällaisia hiuksia kutsuu. Siellä oli huiput tarjoukset ja ostin sitten 40 eurolla tavaraa about 60 euron edestä. Joten toisaalta ihan fiksu käynti.

Subissa kävästiin mättämässä kamujen kanssa ja sitten saavuttiin tänne mun kämpille 🙂 On ollut tosi chilli ja kiva päivä, ollaan pelailtu Sanajahtia ja juteltu mun uudesta asunnosta (muutan tämän kuun viimeinen viikonloppu, jee!!) ja sitten tuo ystäväiseni värjäsi mun hiukset ja leikkasi latvat V-malliin 🙂 Oon tosi iloinen nyt. Vielä täytyisi siivota täällä, kun lupasin tuolle paremmalle puoliskolle siivota nyt ennen kuin hän tulee tänne huomenna, koska tää aikoo pitää täällä viikonlopun mittaiset bailandot ja sanoi, että olisi kiva, kun kämppä olisi siisti kun hän tulee niin sitten paremmalla mielellä siivoaa sunnuntaina ennen mun kotiin paluuta, kun kaikki sotkut on itse aiheutettuja. Käy mulle! Lähden itse tosiaan huomenna illalla serkkuni luokse Vantaalle ja oon sitten siellä koko viikonlopun 🙂

Tää viikonloppu on muuten erikoinen, koska ei ole Romeon ja Julian treenejä ollenkaan! Huomenna menen Sibelius-talolle katsomaan Joni Mitchellin sellaista konserttia (Sinfonia Lahden juttuja) ja sitten siitä paahdetaan serkkukultani kanssa sitten Vantaalle. Kiva kun sain hänet aveciksi, niin ei tarvitse yksin mennä 🙂 Vaikka en siellä todellakaan olisi yksin, kun meilkein koko näyttelijäkaarti tulee sinne, mutta silti. Viime viikonloput treenit oli muuten huikeet! Oli tosi kiva opetella nukettamista, vaikka aikaa oli vähän ja se oli tosi tosi raskasta olla 5 tuntia putkeen lauantaina duunailemassa sitä nuketuskohtausta. Mutta valmiiksi saatiin! Mulla on tosi paljon matskuu videokameralla perjantaista ja lauantaista, mutta en uskalla julkistaa mitään niitä vielä ennen näytelmää, koska musta tuntuu, etten saisi. Mutta kivaa oli!

Nyt alan siivoilemaan ja menen nukuttelemaan sitten 🙂 Nähtäillään taas!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *