Mahdollisuus

Kun yksi ovi sulkeutuu jossain avautuu toinen. Nimittäin suljettuani Tinderin toivottavasti lopullisesti päätin antaa vielä OkCupidille uuden mahdollisuuden (kun on kuitenkin kevät ja kaikkea). Aloin miettiä miksi jaksan kerrasta toiseen kokeilla nettideittailua, vaikka tähänastiset tulokset ovat olleet niin laihoja.

Totesin, että se on se mahdollisuus joka siinä houkuttaa. Mahdollisuus, että ehkä siellä on uusia naamoja tällä kertaa, ihmisethän eroaa jatkuvasti. Ehkä siellä tällä kertaa voisi olla joku kiva, joka kiinnostuisi minustakin. Ja toisaalta mitäpä muutakaan sitä tekisi jos ei halua kaikkia kesäiltoja istua kotona Netflixiä tuijottamassa.

Sain kun sainkin tällä viikolla viestin kivanoloiselta tyypiltä, ja livetapaamisestakin on jo ollut puhetta. Ja koska nämä tilaisuudet ovat nykyisin niin harvassa, niin väkisinkin odotukset nousee turhan korkealle. On taas mahdollisuus, että tässä olisi se tyyppi joka nauraa mun hölmöille jutuille. Tyyppi joka ymmärtää, että voin haluta pussailla koko illan mutten välttämättä halua seksiä. Joku jota ei haittaisi mun vatsaröllykkäni, ja joka jaksaisi katsella minua jopa kesän yli.

Ja niin sitä laittaa itsensä alttiiksi, yrittää hillitä niitä odotuksia nousemasta aivan taivaisiin, ja antaa mahdollisuuden uudelle ihmiselle. Koska eihän sitä ikinä tiedä.

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (5)
  1. Hei,

    Jäi kiinnostamaanmiten kävi tämän mahdollisuuden kanssa?

    1. Mahdollisuus on edelleen olemassa, eli kolmet treffit takana ja vielä on vaikea sanoa mihin tää menee, jos minnekään. Mutta olen toiveikas, stay tuned 🙂

  2. Mahdollisuushan se on. Ite ramppaan eestaas eri sivustoilla koska jotenkin sitä aina ajattelee et mitä jos nyt 🙂 Kai se on et edelleen uskoo siihen et jotain kivaa oikeesti vois joskus tapahtua. Peukut pystyyn sulle nyt!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *