Viimeksi

Maijan matkassa

...ilahduin, kun tulin pitkäksi venyneen työpäivän jälkeen kotiin, joka oli siivottu ja jossa odotti viimeistä silausta vaille valmis ruoka. 

...nauroin lasten kanssa lukiessani iltasatua. Kuopuksen mielestä oli ihan hillitöntä, että Onni-poika oli antanut pehmoleilulleen nimet Masso, Passo, Pupu, Laila, Hissi ja PISSI! Hän halusi lukea kohdan uudestaan ja uudestaan ja nauraa rätkätti päälle niin riemukkaasti, ettei pysynyt sohvalla.

...itkin joulukuussa. Väsymyksestä, turhautumisesta ja lopulta liikutuksesta.

...suutuin tai mieluummin kuitenkin vain suutahdin lapsille, kun puhelu ukille meni pelkäksi pelleilyksi, vaikka olimme sopineet yhdessä muutaman asian hoitamisesta.

...harmistuin, kun ideoimani videoluokkakuva vei videonlatausongelmien vuoksi puolikkaan työpäivän. 

...häkellyin, kun tapasin uuden opiskelijaryhmäni ja eräs opiskelija kertoi esittäytymiskierroksella puolihuolimattomasti (ja vasta kun olin kysynyt leikilläni väriä), että hänellä on karatessa musta vyö. 

...kokeilin jotain uutta viime viikonloppuna, kun tein vegaanisia mustapapupurilaisia.

...urheilin viime sunnuntaina käymällä hiihtämässä. Lisäksi "pelasin" eilen tunnin jäkistä esikoisen kanssa lähikentällä. Olin huonompi kuin hän. 

...luin eilen illalla kaksi lukua Joël Dickerin Baltimoren sukuhaaran tragadiasta. Sen jälkeen pakotin itseni nukkumaan, koska kellon oli määrä soida aamulla 5.50. (Aion jatkaa heti tänään ja en aio pakottaa itseäni kymmeneltä nukkumaan.)

...söin nieriää ja vihersalaattia. Jälkkäriksi lämmitin pakastimesta korvapuusteja ja voisilmäpullaa. Onhan perjantai.

...herkuttelin pullien lisäksi rivillä tummaa minttusuklaata aamukahvilla työpaikalla.

...ostin aurinkolasit. Kyllä, tammikuun pimeillä pakkasilla. Minusta on jo pari vuotta tuntunut siltä, että haluan uudet ja viime viikolla pistin viimein hösseliksi. 

...tapasin iltapäivällä imaamin ja sain a) vierailevan puhujan erääseen tapahtumaan, b) hyvän yhteistyökumppanin moneen muuhun juttuun. 

...päätin, että juoksen huomenaamulla uimahallille, jonne viemme lapset uimakouluun.

...inspiroiduin Sanni Tee Teen vastavasta postauksesta niin, että näpyttelin niiltä istumilta omani.  

Kommentit

Sanni Tee Tee

Mua nauratti Onni-pojan pehmolelujen nimet vähintään yhtä paljon kuin kuopustasi. Piti lukea litania oikein useampaan kertaan. :-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.