Avokado-sitruunapasta

Moikka!

Valmistin viime viikolla samettista avokado-sitruunapastaa. En itse ole varsinaisesti mikään avokadon fani, mutta tässä pastassa se oli täydellinen! 

Ohje on Valion, mutta tein siihen pieniä muutoksia. Ohje on nopea ja helppo, hyvin siis arkeen sopiva.

Nauttikaa!

 

Avokado-sitruunapasta

    Tarvitset:

  • 150 g tagliatelle (pasta)
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 1/2 avokadoa
  • ½ prk ruokakermaa (sitruuna & pippuri)
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • parmesaanijuustoa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa tai minttua

    Valmistus:

  1. Keitä pasta.
  2. Hienonna valkosipuli ja basilica.
  3. Halkaise avokado ja poista kivi. Purista päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi.
  4. Kun pasta on kypsää, lisää sekaan ruokakerma ja valkosipuli. Kuumenna.
  5. Lisää avokadopalat ja basilika tai minttu pastaan. Ripottele sekaan mustapippuria.
  6. Valmiin annoksen päälle ripottele vielä parmesaanijuustoa.

 

IMG_E3410.JPG

– – –

SOME

Instagram

@makeansuolaista

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *