Avokado-sitruunapasta
Moikka!
Valmistin viime viikolla samettista avokado-sitruunapastaa. En itse ole varsinaisesti mikään avokadon fani, mutta tässä pastassa se oli täydellinen!
Ohje on Valion, mutta tein siihen pieniä muutoksia. Ohje on nopea ja helppo, hyvin siis arkeen sopiva.
Nauttikaa!
Avokado-sitruunapasta
Tarvitset:
- 150 g tagliatelle (pasta)
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1/2 avokadoa
- ½ prk ruokakermaa (sitruuna & pippuri)
- 1-2 rkl sitruunamehua
- parmesaanijuustoa
- mustapippuria
- tuoretta basilikaa tai minttua
Valmistus:
- Keitä pasta.
- Hienonna valkosipuli ja basilica.
- Halkaise avokado ja poista kivi. Purista päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi.
- Kun pasta on kypsää, lisää sekaan ruokakerma ja valkosipuli. Kuumenna.
- Lisää avokadopalat ja basilika tai minttu pastaan. Ripottele sekaan mustapippuria.
- Valmiin annoksen päälle ripottele vielä parmesaanijuustoa.
– – –
SOME
@makeansuolaista