Joululäskit vs. uudenvuoden glamour

Kuten jokainen vastuuntuntoinen nuori nainen tässä yhteiskunnassa, myös mekin haluamme valottaa myös asioiden monia puolia. Synkkiä varjopuolia. Niitä on myös juomisellakin, vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan. Varjopuolia on ehkä useampia, mutta näin joulun aikaan haluaisin kertoa teille siitä ajankohtaisimmasta, joka varmasti painaa monien mieltä. Nimittäin lihominen. Jatkuva joulunpyhien tissuttelu ja syöminen johtaa monella siihen, että kroppa muuttuu normaalia turpeampi, joka sinänsä on ihan okei, mutta ovelasti pyhien jälkeen vaanii nurkan takana uusivuosi, jolloin on mielellään näytettävä hyvältä. Ja hoikalta. Varsinkaan sinkkuihmisenä haluaisi olla mieluiten parhaimmillaan, kun pahimmillaan. 

Kaapuun verhoutuminen kävi mielessä, mutta nämä ongelmat ovat toivottavasti myös ratkaistavissa.

WP_20131225_001.jpg

Laadin itselleni suunnitelman, alkaen tapaninpäivästä. Silloin on viisi päivää aikaa päästä eroon edes pahimmista nestekeertymistä, jotta voisi muistuttaa juhlan aikaan ihmistä, sen sijaan että muistuttaisi hemulia.

Ensiksi. Otin selvää että Elixiat ovat auki jo tapaninpäivänä, eli 26.12. kello kuuteen illalla. Suunnittelin selviytyväni kuntosalille noin neljäksi (en valitettavasti usko että ehdin aikaisemmin) ja käyttää siellä mahdollisimman tehokkaasti aikaa aerobiseen liikuntaan. Noin tunnin crostreineri ja puolen tunnin infrapunasauna, seuraavana päivänä sama, mutta ainakin tunnin infrapunasauna + iltakävelylenkki. Viikonloppuna työskentelen hieman, mutta sunnuntain käytän kuntopyöräilyyn ja koko tämän viisi päivää keitoilla, rehuilla ja rahkalla. JOS onnistun karistamaan itsestäni muutaman sentin, palkitsen itseni uudella uv- mekolla alennusmyynneiltä. Sekin toki malliltaan mahdollisimman anteeksiantava, sillä luultavasti viisi päivää on liian lyhyt aika karistamaan myös *köh* hieman ennen joulua aloitettujen läskien kukistamiseen.

Upeaa ja hoikkaa välipäivien viettoa kaikille!!

XoXo Clarissa Von Cockström

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *