Raumalla siskosten kanssa

Olin odottanut tätä tapaamista jo päiviä.  En ollur nähnyt heitä pitkään aikaan.Ihan yllättäen pikkusisko soitti ja käski laittautumaan valmiiksi. Laitoin päälleni ensin t-paidan, hameen ja tennarit, mutta sitten ajattelin laittaa hienompaa eli korkokengät ja kukka paidan ja housut. Siis aivan väärä vaatekerta.

Oli lauantai päivä. Istuin sitten pihalla tunnin pari odottaen heitä, kunnes he tulivat. Isoveli, pikkusisko, äiti ja isosisko.

 Huomasin kenkieni olevan liian isot. Ne olivat ensimmäistä kertaa jalassa. Housuihin en muistanut laittaa vyötä ja ne tippuivat alas niin että jouduin koko ajan nostamaan niitä ylös.

 Kaikki meni siihen saakka ihan hyvin. Olin ajatellut että menemme ostoksille , mutta kun ehdimme niin ne olivat jo kiinni. Olin varannut rahaa kauppoja varten. Siis ei shoppailua.

Kävimme Kiikartornilla, kun pääsimme alas alkoi sataa ihan kaatamalla ja ukkostaa. Kastuimme osittain. Sää ei aivan ollut sitä mitä tilasin.

Olin vahingossa sanonut että minulla ei ole nälkä. Niin päätimme mennä Mc`Donaldsille jätskille. Emme siis menneet minnekkään syömään.   Olisi ollut hienoa mennä jonnekkin missä voisi jutella rauhassa.

Minua häiritsevät ajoittain harhat kun stressaannun. Siis olin ihan sekaisin koko kaupunki ajelusta ja olin harhoista.

Aikaa meni vain hetki kun olimme jo matkalla kotiin Autolla jossa luojan kiitos oli ilmastointi. Siis  toivotin näkemiin sisaruksille jotka tulivat satojen kilometrien etäisyydeltä Helsingistä jne…

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *