Valmistautuminen vuoden kauheimpaan pyhään

Tänään alkaa semana santa lomat. Eli suomeksi pääsiäispyhät. Meksikossa ne on kahden viikon mittaiset, esimerkiksi tyttäremme lomat ovat kaksi viikkoa päiväkodista. Samalla alkaa kotiin linnoittautuminen sillä alkaa se aika vuodesta kun et halua lähteä rannalle, ravintolaan tai muutenkaan minnekään ihmisten ilmoille. Joka paikassa on törkeästi jengiä, kännissä ja jotenkin kauheen röyhkeää porukkaa. Niinkin ihana kun pieni kaupunkimme on, se täyttyy kaupunkilaisista heidän lomiensa takia. Täältä voit lukea enemmän mitä kirjoitin viime vuonna samasta pyhästä. Pahaa aavistamatta luulin sen kestävän vain viikon…

Kaikista naurettavinta on, että BISSEN HINTA ON HALVENUNTUNUT TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN PÄÄSIÄISPYHIEN AJAKSI. Kyllä luit oikein. Eri alkoholia myyvät yritykset nettoavat aivan järkyttäviä määriä näistä lomaviikoista ja ilmeisesti bissen hinnan lasku on nyt uusi juttu saada enemmän asiakkaita juuri heille. Alennukseen kuuluu tunnettu Corona-bisse.

Minua nämä ”juhlapyhät” enemmänkin ahdistavat. Asumme edelleen ison tien varressa, joka täyttyy autoista ja moni kuvittelee pääsevänsä nopeammin jos tööttää koko ajan odottaessaan pääsyä rannalle. Öisin heräät useaan kertaan juopuneiden huuteluun kadulla. PLUS hyvää tenttiin luku aikaani, mitä käytän tyttären ollessa muutaman tunnin päiväkodissa, ei tule olemaan yli kahteen viikkoon. ONNEKSENI pääsemme näillä näkymin VIHDOIN muuttamaan omaan kotiin ensiviikolla. Siellä on ihanan hiljaista ja siis pahimmat melut jäävät unholaan. Ai kuinka ihanaa ja rentouttavaa.

Mutta Ihanaa Pääsiäistä Suomeen! Toivottavasti kevät säät hellivät.

-Elina

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat ruoka-ja-juoma
Kommentit (1)
  1. Oih voih, voin kuvitella! Tsemppiä sinne! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *