Fiksu kotiäiti

Tapasin tänään äidin ja hänen kaksi lasta Fallkullan kotieläintilalla. Olemme tutustuneet täällä uudella asuinalueella ja menimme viettämään aamua yhdessä. Hän on myös kotiäiti kahdelle pienelle lapselle.
Yleensähän tapaamiset on mitä on. Siis tarkoitan sitä, että lapset pitää kyllä siitä huolen, että äitien välinen keskustelu keskeytetään. Tulee pissahätää, pitää puhaltaa ja selittää. Vaikka tämänkin tapaamisen aikana tuli sata keskeytystä, opin tapaamisen aikana silti hirveästi.
Puhuimme kotiäitiydestä, ja miten rankka laji se joskus voi olla. Molemmilla takana kotiäitiyttä neljä vuotta ja vähän vielä edessä. Niin rakasta, mutta niin raskasta työtä. Puhuimme oman ajan tärkeydestä, josta kukaan ei voi varmaan kiistellä.

IMG_4006.JPG

Fiksu kotiäiti. Nyt siihen miksi otsikon nimi on tuo. Hän on nimittäin puhunut miehen kanssa, että tarvitsee nykyisin päivittäin pienen oman hetken. Päivittäin. Ihana sana. Fiksu äiti, joka on myöntänyt asian. Muuten ei jaksa. Hetki voi olla lyhytkin, mutta kunhan se toteutuu päivittäin.

Itse olen pitänyt huolta, että saan noin kolmisen kertaa viikossa urheilla ja tavata ystäviä tai mitä vaan. Olla itseni kanssa. Miksi tuntuu etten palaudu ja jaksa? Siksi, koska se ei riitä. Se ei lataa akkuja tässä elämätilanteessa tarpeeksi, tarvitsen enemmän omaa aikaa. Ajatelkaa, miten itsekkäästi sen sanon ja ilmoitan. Mut hitto vie se on totta! Keskustelu tämän ihanan ja fiksun äidin kanssa sai silmäni avautumaan. Ei minun tarvise leikkiä sankaria, ja pyristellä muutamalla omalla hetkellä viikossa. Ja ei, se ei ole mieheni syy etten ole tehnyt niin aikaisemmin, ei todellakaan. Hän suo mulle kyllä mahdollisuuden. Syy on itsessäni, kun en ole tajunnut sitä aikaisemmin. Nyt tajuan. Se vaati tämän keskustelun, tämän tärkeän keskustelun toisen äidin kanssa. Onneksi lapseni eivät tarvinneet minua tämän keskustelun aikana, koska minä tarvitsin tämän keskustelun. Ystävät ovat myös yrittäneet sanoa kauniisti, että ota enemmän omaa aikaa. Mutta musta 3-4 kertaa viikossa on tuntunut jo ihan liialta. Nyt en ajattele enää niin. Kiitos tämän päivän tapaamisen.

Ja voitte uskoa, ettei tämmöiset ajatukset käyneet mielessäkään kun oli yksi lapsi. Itseasiassa ei vielä silloinkaan kun kuopus oli vauva. Tuntui, että silloin vaali pelkästään sitä perheenä vietettyä aikaa. Nyt lasten ollessa neljä ja kaksi, silmät ovat onneksi alkaneet avautumaan.

Meillä starttasi todennäköisesti viimeinen kausi yhdessä kotona. Haluaisin nauttia siitä vielä kun voin ja olla lapsille läsnäolevampi äiti, ja sitä edesauttaa se, että pidän itsestäni huolta.

Äidit. Ollaan rehellisiä toisillemme. Avoimia. Se voi saada jotain näin hyvää aikaan.

IMG_3987.JPG

 

perhe vanhemmuus mieli hyva-olo
Kommentit (2)
 1. Shelli Elizabeth
  18.9.2019, 19:09

  mamahilljapojat,

  OK, I used to be Instagram-”big”, too.

  If you’re like me, you have scrolled through Instagram, wondering ”how do so many friggin people get so rich and famous”?

  I want you to imagine that it is Friday and you have just woken up from a sound slumber.

  Roll over, check the cell.

  Navigate your way to your page.

  You‘re flabbergastered at what you see: Over 832 likes on one of your pictures! There, you can see a flurry of likes on your pictures–over 652 on a single photo alone.

  You rise out of the bed, meander to the kitchen. You want a drink, so you put the kettle on for some tea, and check Instagram again.

  Presto! Another 38 likes.

  Here comes another one. This time it is not a like but a message from one of your followers. They congratulate you on your success and let you know they love scrolling through your content.

  The kettle blows and you pour your tea. When you flip out your phone, there’s another message–this time from a young girl–thanking you for posting. She follows you religiously and you are an inspiration.

  Within minutes, your phone buzzes AGAIN.

  Hmmm, ANOTHER message. You close your phone and throw it in the bag. Time for the gym.
  Listen, mamahilljapojat, most people just are not in control of their life. Heck, they can’t even get themselves to have a balanced brekky, much less hit the gym.

  My job is to take people from Instagram anonymous to Insta-celebrity. (It sounds stupid, but results don’t lie.)

  Now, what if you increased your engagement by 100%, or 1000%?

  Truth is, it’s not the most difficult thing in the world to get more. As an example, all the old pros use our website.

  In just minutes after posting, we get your images piled with likes.

  If you are anything like our other clients, you’ll have a great chance of hitting the ”Top Post” section in a very short time.

  Sound too good to be true? Just follow these steps to get a taste:
  1. Check out https://brightjam.pro
  2. Put in your Instagram username.
  3. The 3 pictures you posted last will receive 10 – 15 likes. Just like that.

  Being a everyday name on that page will accelerate your growth 10x, easy. But if you want the fame, you’ve got to reach for it. Are you ready?

  See you soon.

 2. Tykkään blogista ja erityisesti siitä miten kerrot rehellisesti äitinä olemista sekä perheen arjesta ja haasteista!

  Pitkä aika viimeisimmästä postaukseta, onko tulossa milloin uutta materiaalia?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *