Puolukkaa ja kinuskia
”Rakas aurinko,
Oli ihana tavata!”
Voi miten kauniisti aurinko eilen asettelikaan varjojaan. Kerrassaan miellyttävää siristellä silmiä pitkästä aikaa.
Tänä viikonloppuna tilanne on vaatinut puolukkaa ja kinuskia. Puolukkaa siksi, ettei tauti tarttuisi. Kinuskia siksi, että on hyvä muistaa olla lempeä itselleen ja muille.
Mittaa kattilaan 2dl kermaa ja 1-1,5dl fariinisokeria. Keittele sekoitellen, kunnes ainekset saostuvat. Maltti on valttia.
Lorauttele sitten lämmintä kinuskikastiketta reilulla kädellä kylmien (jopa kohmeisten) puolukoiden päälle ja nautiskele heti.
Luin kinuskikissan blogista, että fariinisokeri ei kovetu, jos pakettiin laittaa 2 kpl palasokeria ja sulkee sen sitten tiiviisti. Ohhoh, voiko olla tottakaan? Nyt sen testaan ja perästä kuuluu!
Lempeää päivää, ystävät! Käykäähän kinuskikattiloiden äärelle!
-Pernilla-