Viinisuositus: Frontera

viinisuositus2.jpg

viinisuositus3_0.jpg

Voi että! Unohdin aivan tyrkyttää teille vapuksi omaa lempiviiniäni Fronteraa! Onneksi ei koskaan ole liian myöhäistä: Frontera on mitä mainioin viini kaikkiin kesän juhliin.

Chileläinen Frontera on kivasti kuiva ja hapokas. Sellainen viini, jonka äärellä voi istuskella viipyillen kesäiltana. Oi, miten runollista! Frontera sopii mainiosti kasvis-, kala- ja kanaruokien kanssa. Oma ehdoton suosikkini on esimerkiksi seuraavanlainen combo: kasvissosekeittoa, kovaa vuohenjuustoa ja lasillinen Fronteraa.

Lempiviini on aina vähän suhteellinen seikka, mutta Fronteran erinomaisuutta puoltaa oman lausuntoni lisäksi myös hyvät suoritukset viinikilpailuissa. Ja suurimpana meriittinä se seikka, että kyseessä on myös siskotyttöni lempiviini. Tästä ei suositukset parane!

vkirjat.jpg

vkirjat2.jpg

vappu3.jpg

Vapun tapahtumat johtivat siihen, että on tosissaan alettava pohtimaan uuden kirjahyllyn hankintaa. Vappumarkkinoiden kirjapöytä järisyttävine polkuhintoineen oli arvatenkin aivan liian vastustamaton kohde. Kevätauringon paisteessa nähtiinkin riemastunut Herra Pippuri raahaamassa kotiin kilokaupalla kirjoja koko perheelle. Uusia ja vanhoja kirja-aarteita. Omasta pinkastani aion nostaa lukulistan ensimmäiseksi Antti Hyryn Uunin, joka onkin jäänyt lukematta.

-Pernilla-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *