Business Babes

Valmistaudu elämään unelmiesi elämää, ansaitset sen!

The Mammahood / Business Babes on liike, jossa toisiamme tukien rakennamme hyvinvoivaa arkea ja siinä samalla taloudellista vapautta. Toiminnassamme on kyse on vapaudesta, hyvinvoinnista, valinnanmahdollisuuksista, vauraudesta – toisin sanoen mahdollisuudesta elää aivan mieletöntä, täyttä elämää, mitä se itse kullekin tarkoittaa!  Kyse on ennen kaikkea pyyteettömästä antamisesta ja jakamisesta. Me uskomme, että maailma tarvitsee enemmän toistensa tukena olevia naisia ja äitejä!

IMG_4624.jpg

TERVEYS

Niin moni äiti elää elämää, jossa väsymys ja energianpuute sekä kehon krempat ovat osa jokapäiväistä olotilaa. Ajatellaan, että tältä vain kuuluu pienten lasten äidistä tuntua… NÄIN EI OLE! Sinulla on oikeus ja mahdollisuus voida täydellisen hyvin ja energisesti koko ajan ja me voimme auttaa sinua saavuttamaan kehon terveellisen tasapainon!

Oletko valmis voimaan paremmin kuin koskaan? Ota meihin yhteyttä!

IMG_1681.JPG

VAPAUS

Mitä vapaus merkitsee sinulle?

Meille vapaus on ennen kaikkea valinnanvapautta.

Vapautta on: Valita joka päivä, mitä haluaa tehdä ja kenen kanssa. Viettää laatuaikaa rakkaiden kanssa. Vaurautta, joka mahdollistaa unelmiensa elämän elämisen joka hetki, joka päivä.  Ja mahdollisuutta auttaa muita saavuttaa tämä sama vapaus.

Vapautta ei ole: Joka maanantai toivoa, että olisi jo perjantai. Loman odottaminen, jotta pääsisi hetkeksi irti arjesta/työstä/jokapäiväisestä elämästä. Stressaaminen ja murehtiminen. Toisten odotusten mukaan eläminen. Taloudellinen kituuttaminen.

Keskiverto ihminen työskentelee 86 400 tuntia vuodessa. Miten sinä haluat käyttää nämä tunnit?

Tavoitteenamme on nähdä mahdollisimman moni nauttimassa työstään ja tekemässä intohimoisesti juuri sitä, mikä vie just sua kohti unelmiasi!

Vapaus merkitsee eri asioita eri ihmisille ja ensimmäinen askel on selvittää, mitä se just sulle merkitsee. Kun päämäärä on selvä, on sitä kohti helpompi kulkea!

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti unelmiesi elämää? Me olemme valmiita näyttämää sinulle, miten sen saavuttaminen on mahdollista ja tukemaan sinua matkallasi!

IMG_2005.jpg

Jos olet elämässäsi pisteessä, jossa haluat jotain lisää ja olet valmis muutokseen tai haluat yksinkertaisesti voida paremmin, meillä on tarjota välineet.

Esittelemme sulle ohjelman, joka yhdistää terveyden ja loistavat ansaintamahdollisuudet kokonaisuudeksi, joka vie kohti just sun unelmiesi elämää. Ohjelma on suunniteltu yksinkertaiseksi ja todistetusti toimivaksi tavaksi saavuttaa niin terveyteen kuin taloudelliseen vaurauteen liittyvät tavoitteet, oli ne sitten minkälaisia tahansa.

Ohjelma on avoin kaikille, olipa kiinnostuksen kohteena sitten terveys- tai ansaintapuoli. Tärkein tavoitteemme on saada ihmiset voimaan paremmin, olemaan onnellisia ja elämään elämää, jonka kokevat inspiroivaksi joka päivä!

Ota huomioon, että kyseessä on elämäntapamuutos, ei pikaparannus. Olemme valmiita antamaan sulle kaiken rakastavan tukemme, jos päätät että olet valmis sitoutumaan muutokseen.

Oletko valmis elämään unelmiesi elämää? Ota meihin yhteyttä!

IMG_1650.JPG

OTA YHTEYTTÄ <3

Jos haluat tietää lisää, jos pienikin osa sinusta kokee, että voisit voida paremmin tai ansaita enemmän, jos kaipaat yhteisöä ja muiden äitien tukea tai haluat olla tukemassa muita, jos uskot, että elämällä on sinulle enemmän annettavaa niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Haluamme kuulla sun unelmistasi ja auttaa sua saavuttamaan ne! Laita meille viestiä

mammahoodinfo@gmail.com

jossa kerrot hieman itsestäsi ja tilanteestasi niin lähdetään yhdessä rakentamaan sulle unelmiesi elämää!

xoxo

hyvinvointi mieli liikunta raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *