Bloggaus

Bloggaus oli minulla harrastus muutamia vuosia, ja lopetin kirjoittamisen noin 4v sitten. Syy lopettamiseen oli se, että aikaa ei kertakaikkiaan enää ollut samalla tavalla kuin ennen. Aloitin sairaanhoitajan opinnot kun Mai oli 1,5 vuoden ikäinen. Kahden lapsen kasvattaminen lähestulkoon yksin,täyspäiväiset opinnot ja siihen lisäksi keikkatyö piti huolen siitä että iltaisin ei tarvinnut miettiä mitä ajallani teen.

Toinen syy bloggauksen lopettamiseen oli se, että en kestänyt netin negatiivista palautetta. Bloggaajat saavat osakseen todella paljon kuraa, ja elämää ruoditaan tuntemattomien toimesta huolella. Muistan kuinka jokin rasisti kirjoitti minusta ja lapsistani omaan blogiin tekstin, kirjoittaen oletuksia elämästämme. En silloin kestänyt painetta. Lisäksi blogiin eksyi satunnaisesti ilkeitä ihmisiä kommentoimaan, ja se otti silloin todella koville.

Tiedän nyt olevani valmiimpi kohtaamaan negatiiviset kommentoijat. En enää anna painoarvoa tuntemattomien ihmisten negatiivisille kommenteille. Tiedän että he joilla on tarvetta loukata tuntemattomia ihmisiä netissä, on todenäköisesti itse aika huonossa jamassa.

Bloggaus on minulle harrastus. Pidän kirjoittamisesta ja koska koen että elämme hauskaa ja ihanaa arkea, haluan myös jakaa meidän kokemuksia muiden kanssa. Ennen kaikkea tämä on keino minulle saada taltioitua meidän hetkiä.

Toiveena on kasvattaa lukijakuntaa ja tutustua uusiin ihmisiin tämän kautta. Blogin kautta olen saanut elinikäisiä ystäviä!

Bloggaus kuitenkin antaa paljon enemmän kuin mitä se verottaa.

Tästä pääset lukemaan ensimmäisen blogitekstin!

tyo-ja-raha mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *