Ehkä löydän tänään shortsit tai Jeesuksen

IMG_20131222_213804.jpg

IMG_20131222_212449.jpg

IMG_20131222_212358.jpg

IMG_20131222_211328.jpg

IMG_20131222_212208.jpg

IMG_20131222_211920.jpg

Eilen oli täydellinen sunnuntai.

Ensin ihailimme museossa siemeniä, jotka näyttivät aivan pornolta. Sitten ajoimme viinitiloille. Meri oli alhaalla karu ja valtava, ja kaikki niin kovin kirkasta: valo, maisema ja oma mieli. Ratin takana istui uusi, mahtava ystävä, johon tutustuin viikonloppuna.

Istuimme puun alla. Joimme minttuteetä. Nauroimme.

Illalla olin niin onnellinen, että lähdin ilokävelylle. Jätän yksityiskohdat minun ja viattomien ohikulkijoiden muistiin, mutta sen voin paljastaa, että jopa Mr Bean olisi kalvennut huruilulleni. Taivas oli pinkki. Kaikki tuntui hauskalta. Mietin, että taidan olla hiton kummallinen tyyppi. Mutta mielummin outo + iloinen kuin normaali + ryppysielu.

Sain tekstiviestin.

Anna osoite, haen sinut taksilla juhliin, sanoi mangoaikoina tapaamani tuttu. Pakkohan se oli. Olin ajatellut pakkaavani, mutta saahan sitä aina ajatella. Olen huomannut, että kun suunnitelmat heittävät häränpyllyä, luvassa on jotain vielä hauskempaa.

Nytkin minun olisi tarkoitus istua autossa matkalla kohti Melbournea, mutta kuski ei tullut koskaan eikä vastannut puhelimeen. Mahdollisuuteni ehtiä huomisiin juhliin vähenevät tasaisesti, mutta kiukun sijaan odottelen, mikä hulvaton käänne tästäkin seuraa.

Sitä venaillessani voin kertoa asioita, jotka tekevät minut juuri nyt iloiseksi:

Iltaretki tyttöjen kanssa läheiseen kylään, jossa ihasteltiin valaistuja taloja ja syötiin lämpimiä kaneli-sokeridonitseja.

Lahjaksi saatu kynsilakka, joka oli antajasta liian barbie, mutta minusta juuri täydellinen.

Kutsu rannikolle kivalta tyypiltä.

Minttusuklaajäätelö ja villatossut.

Kepeä olo.

Nyt taidan painua kirkon kirpparille, jota kanadalainen tyttö hehkutti antaumuksella. Ehkä löydän sieltä kyydin Melbourneen, upeat shortsit tai elämäni rakkauden. Tai Jeesuksen. Ehkä ne kaikki. Ei sitä ikinä tiedä.

Kaikkea voi sattua, ja sattuukin.

Kommentit (4)
  1. restarts in windows 10
    18.9.2018, 11:39

    How can we know to restarts in windows 10?

  2. Tää blogi on inspiroivinta ikinä! Oli ne omat haaveet sitten mitä tahansa, liittyivät matkailuun tai johonkin muuhun, niin täältä saa kyllä kasapäin ajateltavaa. Vitsi, mikä vain on mahdollista, aika huikeaa… 🙂

    1. Mikä ihana! Eikä, miten hyvä mieli tuli. En edes osaa sanoa, miten paljon arvostan, että joku lukee juttujani ja kommentoi ja vieläpä kehuen. Se on iso juttu. Ihanaa! Kiitos.

    2. Mikä ihana! Eikä, miten hyvä mieli tuli. En edes osaa sanoa, miten paljon arvostan, että joku lukee juttujani ja kommentoi ja vieläpä kehuen. Se on iso juttu. Ihanaa! Kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *