Istuttaisin omenapuun

Mangomalen

"Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, niin tänään istuttaisin omenapuun." -Martin Luther

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi roosis! Tykkään susta niin paljon, tahon olla oman elämä roosa! Yhtä upea, valoisa, eloisa ja inspiroiva tyyppi! Tahon tahon tahon! Oot parhautta. Susta huokuu semmonen elämän maku ja ihanuus, oot huikee!

Roosa
Mangomalen

No jopas! Nyt oli niin ilontäyteinen kommentti, että kyynisen korvissa se voisi kuulostaa jo parodialta, mutta tällainen höppänä kuin minä vain iloitsee ja kiittää! Ihan huippua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Parodiat on tästä kaukana! Oot ihkis, oonhan itekki nääs höppänä os roosa kuitenkaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää ei nyt kuulu mitenkään tähän postaukseen mutta onko sulla lempi runokokoelmaa? Tänne ilmestyy eri tahoilta peräisin olevia ihania lausahduksia ja mietin onko sulla jotain rakkainta runokirjaa mistä niitä lueskelet tms

Roosa
Mangomalen

Hitsi, ei ole kyllä mitään lempikokoelmaa, luen vain tosi paljon runoja ja niitä on tallentunut päiväkirjoihin vuosien ajan.

Vivica

Kiitos ihanasta blogista, Roosa! Aina, kun stressaa, niin voin lukea tätä ihanan positiivista ja seikkailun täyteläistä blogia! Minuakin kiinnostaa, onko sinulla lemppari runokokoelmaa...?

<3: Vivi

Roosa
Mangomalen

Ihana kommentti, kiitos! Vastasin juuri tuossa, että ei valitettavasti ole, se olisikin ihanaa, kun olisi kaikkea ihanaa yksissä kansissa, mutta usein ne ovat sellaista... lässytystä. Jos jollakin on suosituksia (yksittäisistä teoksista tai kokoelmista) saa vinkata!

pemina (Ei varmistettu)

Hei! Oon silloin tällöin lueskellut sun blogiasi, ja vaikutat ihan todella ihanalta tyypiltä. Itekin liftaan tosi paljon, Suomessa törkeästi ja nyt olin ensimmäistä kertaa ulkomailla. Tehtiin siis liftaten reissu Tukholmasta Norjan Narvikiin asti ja sieltä takaisin kotiin. En oikeastaan tiedä miksi kirjoitan tätä kommenttia... Kai haluan vain sanoa, että vaikutat sellaiselta sielunsukulaiselta, johon olisi mukava tutustua. Blogisi on kokonaisuudessaan kaunis ja inspiroiva, ja se saa ajattelemaan asioita, joita on toisinaan hyvä ajatella. Laita joskus sähköpostia jos haluat:-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.