Istuttaisin omenapuun

IMG_20140718_115024_resized.jpg

IMG_20140717_115749_resized.jpg

”Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, niin tänään istuttaisin omenapuun.” -Martin Luther

Kommentit (8)
  1. Hei! Oon silloin tällöin lueskellut sun blogiasi, ja vaikutat ihan todella ihanalta tyypiltä. Itekin liftaan tosi paljon, Suomessa törkeästi ja nyt olin ensimmäistä kertaa ulkomailla. Tehtiin siis liftaten reissu Tukholmasta Norjan Narvikiin asti ja sieltä takaisin kotiin. En oikeastaan tiedä miksi kirjoitan tätä kommenttia… Kai haluan vain sanoa, että vaikutat sellaiselta sielunsukulaiselta, johon olisi mukava tutustua. Blogisi on kokonaisuudessaan kaunis ja inspiroiva, ja se saa ajattelemaan asioita, joita on toisinaan hyvä ajatella. Laita joskus sähköpostia jos haluat:-)

  2. Kiitos ihanasta blogista, Roosa! Aina, kun stressaa, niin voin lukea tätä ihanan positiivista ja seikkailun täyteläistä blogia! Minuakin kiinnostaa, onko sinulla lemppari runokokoelmaa…?

    <3: Vivi

    1. Ihana kommentti, kiitos! Vastasin juuri tuossa, että ei valitettavasti ole, se olisikin ihanaa, kun olisi kaikkea ihanaa yksissä kansissa, mutta usein ne ovat sellaista… lässytystä. Jos jollakin on suosituksia (yksittäisistä teoksista tai kokoelmista) saa vinkata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *